Beställ katalog

Klipphäll

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 3,5 m
  • Byggarea 106 m2
  • Taklutning 45°
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Anna Lantz Niklasson

Se alla planlösningar

Stilfullt 1,5-planshus som passar många olika tomter

Välkommen till Klipphäll, ett modernt och lite kaxigt 1,5-planshus. Arkitekturen är rak och enkel, vilket gör Klipphäll till ett attraktivt hus för de allra flesta tomter. Det är till exempel lika snyggt att placera med långsida mot gata som gavelställt.

Direkt i entrén möts du av ett härligt ljusinsläpp och fint siktdjup. Husets umgängesytor är generösa. Kök, matplats och vardagsrum ligger i fil och upptar hela husets ena långsida – som flödar av ljus från stora fönsterpartier. I vinkel med vardagsrummet ligger husets kontor eller gästrum, som även kan integreras som en del av ett större vardagsrum om ni så önskar.

En trappa upp fortsätter ljusinsläppet att dominera, inte minst tack vare två generösa takfönster i allrummet. Här finns också två barnsovrum och ett större föräldrasovrum med två separata klädkammare, liksom ett badrum med både dusch och badkar.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Bottenplan - Modern stil

Här finns gott om rum för det sociala i tillvaron, se bara hur kök och vardagsrum samspelar i all sin glans. Men vi har även tänkt på det praktiska i tillvaron, som bra förvaring och ett generöst klädvårdsrum med groventré.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Modern stil

En trappa upp väntar ett ljust och välkomnande allrum, tre sovrum – där det luftiga föräldrasovrummet också erbjuder varsin walk-in-closet – och ett badrum med både dusch och badkar. Genomtänkta detaljer som förhöjer din vardag, helt klart.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Fler planlösningar

1 av 2

Bottenplan - Modern stil

2 av 2

Övervåning - Modern stil

Klipphäll x Modern

Med sitt rena uttryck av sober elegans hälsar Klipphäll i sin moderna stil dig välkommen till ett alldeles utsökt hem. Här finns gott om rum för det sociala i tillvaron, se bara hur kök och vardagsrum samspelar i all sin glans. Men vi har även tänkt på det praktiska i tillvaron, som bra förvaring och ett generöst klädvårdsrum med groventré.

Huset flödar av ljus från stora fönsterpartier
Anna Lantz Niklasson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Mattias Förare Säljare, Myresjöhus

Vi hjälper dig gärna med din husdröm!

Vill du veta vad husmodellen kostar?

Använd kontaktformuläret så hör vi av oss!

Vill du veta mer om det här huset?

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett förslag på mötestid!

Kontakta säljare

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.