Beställ katalog

Pärldagg

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 3,2 m
  • Byggarea 160 m2
  • Taklutning 34°
  • Antal rum 5 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se planlösning

Ett alldeles utsökt 1-planshus

Vårt enplanshus Pärldagg är verkligen något extra: ett H-hus med härliga sociala ytor, fina praktiska detaljer – och en helt privat zon med tre sovrum. H-formen ger också rum för naturligt skyddade och trivsamma uteplatser. Allt detta i en storlek som fungerar även på en tightare tomt.

Pärldagg visar sin charm direkt i entrén. Här kan du antingen visa in dina gäster direkt till vardagsrummets härlighet, efter att ytterkläderna lämnats i kapprummet – eller smita direkt in i köket med dina matkassar. Det välplanerade köket serveras med fina fönster över diskbänken och riktigt skafferi. Tillsammans med matplatsen huserar det i mitten av huset, med smidig access till uteplatsen. Härifrån har du också fin kontakt med det inbjudande vardagsrummet som har en utsökt rymd och badar i ljus från tre väderstreck.

I H:ets andra ben väntar husets privata oas, med ett trevligt allrum i centrum. På ena sidan av det, ett rofyllt master bedroom med egen walk-in-closet och fönster ut mot trädgården. På den andra, två sovrum till. I den här delen finns också husets fina badrum. Toalett med dusch hittar vi granne med kapprummet i entrén. Direkt i entrén når vi också husets riktigt rymliga tvättstuga.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Modern stil

Här ser vi hur varje rum får sin egen identitet, utan att försaka härlig öppenhet. På ena sidan: vardagsrummet, i mitten: kök och matplats, på andra sidan: husets privata zon. Alltsammans med ett generöst ljusinsläpp från stora, rena fönsterytor.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Magnus Nolbeck Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Pärldagg x Modern

Uttrycksfulla linjer, stora rena fönsterytor och en stilren färgsättning inspirerad av naturen. Pärldagg i modern stil har allt man kan önska sig av ett hus byggt enligt dagens preferenser. Här ser vi en fasad i värmebehandlad panel, vackert kombinerat med ett svart tak. Den ockragula nyansen på fönster och entrédörr skänker samtidigt välkommen kontrast och förstärker husets uttryck.

De uppglasade ytorna ger en fin koppling mellan kök, vardagsrum och uteplats
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Hans-Olov Larsson Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.