• Typ 2-planshus
  • Boarea 161 m2
  • Nockhöjd 7,1 m
  • Arkitekt Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 7,1 m
  • Byggarea 100 m2
  • Antal rum 5 sovrum
Se alla planlösningar

Ett lättplacerat 2-planshus med burspråk

Ett perfekt alternativ för smalare tomter där du vill göra det mesta av ytan.

Redan i entrén ser du rakt igenom huset, bort till trädgården. Längre in möts du av en stor yta med kök, vardagsrum och matplats. Matplatsen skjuter ut ur fasaden i ett burspråk med fönster i tre väderstreck. Det finns även ett rum som kan bli gästrum. En trappa upp finns fyra sovrum och ett generöst badrum. Från våningens allrum når du även balkongen.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Bottenplan - Modern stil

Från entrén möts du av stora, öppna ljusinsläpp ut mot trädgården – och ett öppet samspel mellan kök och vardagsrum. Matplatsen sticker ut från fasaden och skapar ett burspråk i modern tappning.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Modern stil

En trappa upp når du husets balkong. Via våningens fyra sovrum släpps ljuset in från stora fönster, som vetter ut mot både entrén och trädgården.

Fler planlösningar

1 av 2

Bottenplan - Modern stil

2 av 2

Övervåning - Modern stil

Kungsspira x Modern

Den moderna stilen har ett kubiskt uttryck med monokrom färgsättning och stora panoramafönster. Två av dem bildar ett burspråk i modern tappning, som vetter ut mot husets baksida.

Huset har ett kubiskt uttryck med stora panoramafönster.
Aleksandra Ohlson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.