Beställ katalog
  • Bygghöjd 6,2 m
  • Byggarea 128 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Stilsäkert sluttningshus med fyra sovrum.

Midnattssol är ett sluttningshus som passar perfekt i kuperade landskap, inte minst vid kusten. Huset är designat för att kunna utnyttja solläget, med möjlighet till ute-njut i tre väderstreck. På övre plan breder husets sociala ytor ut sig – redo att ta vara på utsikten.

I detta sluttningshus har du ingången på övervåningen, där du också hittar Midnattssols väldisponerade sällskapsytor med fri sikt ut genom generösa glaspartier och möjlighet att öppna upp till ryggåstak för ännu mer rymd. Köket bjuder på en stor, härlig köksö och matplatsen har en naturlig plats i tillvaron. Det stora vardagsrummet ligger i vinkel, med balkongen utanför.

På övervåningen finns redan ett sovrum som även kan bli ett utmärkt gästrum eller hemmakontor. Här kan du också välja att dela av vardagsrummet för att få ytterligare ett sovrum. En trappa ner, i sluttningsvåningen, väntar resten av hemmets mer privata delar. Här finns tre sovrum, det största av dem med egen walk-in-closet, liksom badrum och tvättstuga. Och till sist, men verkligen inte minst, ett trivsamt allrum där dubbla altandörrar öppnar upp mot uteplatsen.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Entrévåning - Modern stil

På husets övervåning stiger du in i entrén – som har nära kontakt med kök, matplats och vardagsrum. Längs planets långsida och på kortsidan ut mot balkongen strömmar ljuset in från de stora, öppna fönsterytorna.

Planlösning 2 av 2

Bottenvåning - Modern stil

Sluttningsvåningen har direkt kontakt ut mot uteplatsen via allrummet och det stora sovrummet. På det här planet finns även tre av husets sovrum, det stora badrummet och tvättstuga.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Fler planlösningar

1 av 2

Entrévåning - Modern stil

2 av 2

Bottenvåning - Modern stil

Hans-Olov Larsson Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Midnattssol x Modern

Stående panel och stiligt pulpettak: inspiration till husets moderna stil hämtas från funktionalismen och dess enkla och avskalade uttryck. Här har ett nutida fönsterspråk och moderna material adderats. Enkla detaljer tillför ny identitet till huset, som de sammanbundna fönsterpartierna på husets baksida som ger Midnattssol sitt unika uttryck.

I köket har du fri sikt ut genom generösa glaspartier
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Helen Hedlund Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.