• Bygghöjd 4,8 m
  • Byggarea 128 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Se alla planlösningar

Ett nytt sluttningshus från Myresjöhus med fyra sovrum

Midnattssol är vårt nya sluttningshus, ritat med ett enkelt formspråk och en rektangulär huskropp.

Du når huset från övervåningen, där du hittar Midnattssols gemensamma ytor. Mitt i köket finns den stora köksön, med fri sikt ut genom generösa glaspartier. Vardagsrummet ligger i vinkel och här finns gott om plats för avkoppling och för att umgås. Möjlighet finns även att dela av för att skapa ett extra rum vid behov. Denna våning ger möjlighet att öppna upp till ryggåstak för ännu mer rymd. De mer privata delarna ligger i sluttningsvåningen där du bland annat hittar husets fyra sovrum och ett allrum – som kan öppnas upp för att släppa in omgivningen.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Entrévåning - Industriell stil

På sluttningsvåningen hittar du tre av husets sovrum. Från våningens allrum och det stora sovrummet har du kontakt med utsidan, via generösa ytor med industrifönster och dubbeldörrar ut till uteplatsen.

Planlösning 2 av 2

Bottenvåning - Industriell stil

Du når entrén från övervåningen. Där omges husets gemensamma ytor av generösa, småspröjsade fönster – och från vardagsrummet når du balkongen. Våningens öppna planlösning skapar en luftig och ljus känsla.

Fler planlösningar

1 av 2

Entrévåning - Industriell stil

2 av 2

Bottenvåning - Industriell stil

Här ser vi en monokrom, svart färgsättning för att visa på variationen i den industriella stilen. Huset är utformat med svart plåttak, svart, stående funkispanel och svarta småspröjsade fönster. Med den generösa fönstersättningen kommer gott om ljus släppas in i huset. Och via den generösa balkongen, med ett svart pinnräcke, bjuds naturen utanför in i huset.

I köket har du fri sikt ut genom generösa glaspartier
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.