Beställ katalog
  • Bygghöjd 4,8 m
  • Byggarea 128 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Stilsäkert sluttningshus med fyra sovrum.

Midnattssol är ett sluttningshus som passar perfekt i kuperade landskap, inte minst vid kusten. Huset är designat för att kunna utnyttja solläget, med möjlighet till ute-njut i tre väderstreck. På övre plan breder husets sociala ytor ut sig – redo att ta vara på utsikten.

I detta sluttningshus har du ingången på övervåningen, där du också hittar Midnattssols väldisponerade sällskapsytor med fri sikt ut genom generösa glaspartier och möjlighet att öppna upp till ryggåstak för ännu mer rymd. Köket bjuder på en stor, härlig köksö och matplatsen har en naturlig plats i tillvaron. Det stora vardagsrummet ligger i vinkel, med balkongen utanför.

På övervåningen finns redan ett sovrum som även kan bli ett utmärkt gästrum eller hemmakontor. Här kan du också välja att dela av vardagsrummet för att få ytterligare ett sovrum. En trappa ner, i sluttningsvåningen, väntar resten av hemmets mer privata delar. Här finns tre sovrum, det största av dem med egen walk-in-closet, liksom badrum och tvättstuga. Och till sist, men verkligen inte minst, ett trivsamt allrum där dubbla altandörrar öppnar upp mot uteplatsen.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Entrévåning - Industriell stil

Här välkomnas du in på övervåningen och får njuta av husets gemensamma ytor som omges av generösa, småspröjsade fönster – och från vardagsrummet når du balkongen. Våningens öppna planlösning skapar en luftig och ljus känsla.

Planlösning 2 av 2

Bottenvåning - Industriell stil

På sluttningsvåningen hittar du tre av husets sovrum. Från våningens allrum och det stora sovrummet har du kontakt med utsidan, via generösa ytor med industrifönster och dubbeldörrar ut till uteplatsen.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Fler planlösningar

1 av 2

Entrévåning - Industriell stil

2 av 2

Bottenvåning - Industriell stil

Midnattssol x Industriell

Här ser vi en monokrom, svart färgsättning för att visa på variationen i den industriella stilen. Huset är utformat med svart plåttak, svart, stående funkispanel och svarta småspröjsade fönster. Med den generösa fönstersättningen kommer gott om ljus släppas in i huset. Och via den generösa balkongen, med ett snyggt, svart räcke, bjuds naturen utanför in i huset.

I köket har du fri sikt ut genom generösa glaspartier
Frida Andersson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Anders Stenborg Säljare, Myresjöhus

Vi hjälper dig gärna med din husdröm!

Vill du veta vad husmodellen kostar?

Använd kontaktformuläret så hör vi av oss!

Vill du veta mer om det här huset?

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett förslag på mötestid!

Kontakta säljare

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.