Beställ katalog
  • Bygghöjd 5,8 m
  • Byggarea 87 m2
  • Taklutning 27°
  • Antal rum 6-7 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Ett otroligt smart 2-planshus

Här får du bekanta dig med ett tvåplanshus som uppfyller många önskningar: en utsökt öppen planlösning på entréplan, gott om förvaring – och rum för hela familjens privatliv en trappa upp. Dessutom har Smart 148 en storlek och form som gör det lätt att placera på de flesta tomter.

I Smart 148 breder entrévåningen ut sig kring den centralt placerade trappan, vilket skapar ett väldigt trevligt flöde genom huset. I entrén möts du direkt av ljuset från de uppglasade partierna i vardagsrummet som ger en härlig känsla av rymd. Här kan du njuta av stora sociala ytor med kök och vardagsrum i en öppen planlösning, som ändå ger känslan av rum i rummet. Att köket ligger i vinkel ger också en bra arbetsyta, och det generösa fönsterpartiet över diskbänken gör att du kan diska med utsikt.

Att husets groventré och tvättstuga är placerad i nära anslutning till entré och kök är också en praktisk vardagslyx – liksom att huset har goda förvaringsmöjligheter. En trappa upp finner vi husets fyra sovrum och ett mysigt allrum. I anslutning till master bedroom finns även ett fräscht badrum och en rejäl klädkammare. Smart 148 checkar med andra ord av många punkter på önskelistan, inte minst för dig som vill ha en tydlig avgränsning mellan det sociala och det privata livet.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 3

Modern stil - Entréplan

Ljust, rymligt och ytterst trivsamt. Smart 148 är ett hus för dig som vill ha stora umgängesytor, och som föredrar en tydlig uppdelning mellan socialt och privat.

Planlösning 2 av 3

Modern stil - Övervåning

För titta här, en trappa upp hittar vi familjens privata domän med fyra sovrum och ett mysigt allrum. Plus praktiska godbitar som badrum och klädkammare.

Planlösning 3 av 3

Modern stil - Tillval entréplan

Genom att göra tillval kan du också utrusta ditt Smart 148 lite extra. Till exempel med en riktigt generös köksö att samlas kring, en mysig braskamin – eller kanske dela av vardagsrummet för att få ett femte sovrum på entrévåningen. Utmärkt som gästrum, eller kanske ditt hemmakontor?

Fler planlösningar

1 av 3

Modern stil - Entréplan

2 av 3

Modern stil - Övervåning

3 av 3

Modern stil - Tillval entréplan

Modernt med inspiration från naturen

Smart 148 i modern stil ger oss en härligt enkel och avskalad arkitektur med nätta takfötter, ospröjsade fönster och stående funkispanel i en monokrom färgsättning där fönster och fasad följer i samma kulör. Den mörkt gröna kulören ger både ett modernt intryck och anknytning till natur och växtlighet. Huset har en asymmetrisk fönstersättning med ett horisontellt fönsterspråk på husets framsida, där finner vi även husseriens typiska pergola som ramar in entrén och skapar en tredimensionell känsla med fin skuggeffekt på fasaden. På baksidan öppnas fasaden upp med ett generöst uppglasat parti i vardagsrummet. Här skapas en känsla av att ute och inne binds samman.

Smart 148 erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättning och val av detaljer ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Väljer du istället utförandet med spröjsade fönster kan du både ge ditt nya hem mer lantlig charm eller New England-känslan av ett hus vid havet som vi kallar Ocean Living. Valet är ditt.

Det här är ett hus för dig som önskar många rum, samtidigt som det bjuder på stora sociala ytor.
Frida Andersson, Arkitekt

Uppskattad energiförbrukning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energiförbrukning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energiförbrukning

(värme & varmvatten)

4 900

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­förbrukning*

(inklusive hushållsel)

9 400

kWh/år
Energiklass

C

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Patrik Wirro Säljare, Myresjöhus

Vi hjälper dig gärna med din husdröm!

Vill du veta vad husmodellen kostar?

Använd kontaktformuläret så hör vi av oss!

Vill du veta mer om det här huset?

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett förslag på mötestid!

Kontakta säljare

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.