Beställ katalog
  • Bygghöjd 3,7 m
  • Byggarea 87 m2
  • Taklutning 45°
  • Antal rum 5-6 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Ett ljuvligt smart 1,5-planshus

Lär känna Smart 128, ett 1,5-planshus fyllt av smarta lösningar, som dessutom är lättplacerat på de flesta tomter. Här bor du helt ljuvligt i en social öppen planlösning med härlig rymd – och en privat oas med tre sovrum en trappa upp.

Direkt när du kliver in möts du av ljuset från de uppglasade partierna i vardagsrummet som ger en härlig känsla av rymd. Entrévåningen bygger kring den centrala trappan, vilket skapar ett bra flöde genom huset. Här kan du njuta av stora sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning med fin rumskänsla. Att köket ligger i vinkel ger också bra arbetsytor, och det generösa fönsterpartiet över diskbänken låter dig ta in omgivningarna utanför samtidigt som du grejar.

Att husets groventré och tvättstuga är placerad i nära anslutning till entrén och köket underlättar också i vardagen. En trappa upp är husets tre sovrum ostört placerade i sällskap av ett allrum. Här finns med andra ord en tydlig avgränsning mellan det sociala och det privata i huset. I anslutning till master bedroom finner vi även ett fräscht badrum och en rejäl klädkammare. Smart 128 har även gott om förvaringsmöjligheter.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 3

Modern stil - Entréplan

Smart 128 är ett ljust och trevligt hus för dig som uppskattar stora sociala ytor.

Planlösning 2 av 3

Modern stil - Övervåning

Men här finns också gott om rum för egentid. Här blir övervåningen med tre sovrum familjens egen privata oas i tillvaron.

Planlösning 3 av 3

Modern stil - Tillval entréplan

Här ser du hur du kan vässa ditt Smart 128 genom olika tillval. Som komplement till köket kan du välja till en generös köksö, eller kanske en braskamin? Du kan också välja att dela av vardagsrummet för att få ett extra sovrum.

Fler planlösningar

1 av 3

Modern stil - Entréplan

2 av 3

Modern stil - Övervåning

3 av 3

Modern stil - Tillval entréplan

Modernt, stilrent och trivsamt

I sin moderna stil bjuder Smart 128 på en härligt enkel och avskalad arkitektur med nätta takfötter, ospröjsade fönster och stående funkispanel i en mörk monokrom färgsättning på både fönster och fasad. Huset har en förhöjd skånetakfot, vilket ger en trevlig resning till huset med dess 45-gradiga taklutning. På entrésidan presenterar sig huset med ett asymmetriskt horisontellt fönsterspråk. Här är också husseriens typiska pergola placerad, vilket både ramar in och skapar en tydlig och välkomnande entré. Här kan du med fördel plantera klätterväxter längs de yttre pelarna som sedan får slingra sig uppåt. På baksidan bjuder huset in med ett generöst uppglasat fönsterparti.

Smart 128 erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättning och val av detaljer ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Väljer du istället utförandet med spröjsade fönster kan du både ge ditt nya hem en mer traditionell lantlig stil eller New England-känslan av ett hus vid havet, som vi kallar Ocean Living. Valet är ditt.

De uppglasade partierna i vardagsrummet ger en härlig känsla av rymd till rummen innanför.
Frida Andersson, Arkitekt

Uppskattad energiförbrukning

Här kan du få en uppfattning om hur energisnålt ett nytt Myresjöhus faktiskt är. Fyll i din kommun för att se uppskattad energiförbrukning i ditt drömhus just där du vill bygga.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energiförbrukning

(värme & varmvatten)

4 500

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­förbrukning*

(inklusive hushållsel)

8 800

kWh/år
Energiklass

B

Bo billigare i nybyggt hus

Idag tror många att de inte har råd att bygga ett nytt hus – och allt för många vet heller inte hur mycket billigare det faktiskt är att bo i ett nybyggt hus.

80% lägre energiförbrukning i ett nybyggt Myresjöhus

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja?

Spara ännu mer med solceller

Genom att utrusta ditt Myresjöhus med rätt antal solceller kan du nästan bli helt självförsörjande på el. Ett tillval som lönar sig i längden.

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Hans-Olov Larsson Säljare, Myresjöhus

Vi hjälper dig gärna med din husdröm!

Vill du veta vad husmodellen kostar?

Använd kontaktformuläret så hör vi av oss!

Vill du veta mer om det här huset?

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett förslag på mötestid!

Kontakta säljare

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.