Beställ katalog

Hus i industriell stil – hem med karaktär

När klassiskt möter nutid skapas vackra kontraster. Hus i industriell stil kännetecknas av stora spröjsade fönster och materialval som trä, sten och plåt. Myresjöhus industriella hus bjuder dessutom på öppna ytor med mycket ljusinsläpp – och gott om karaktär.

Industriella hus som väcker habegär

Förr i tiden fick även industrilokaler vara vackra på riktigt, och det är från dessa som våra industriella hus hämtar sin inspiration. Moderna hem med stilren känsla i en neutral färgskala där karaktäristiskt svarta detaljer bidrar med lite mer attityd. Hus i industriell stil bjuder på ett möte mellan utsökt form – och funktion. Där stora fönster, generösa öppna ytor och högt i tak checkar av det mesta på listan för våra nutida husdrömmar.

Industriell stil: inspiration

Svarta, spröjsade fönster är ett solklart signum för hus i industriell stil. En lite ruffigare, opolerad känsla likaså. Industriella hus kännetecknas av kontraster. Ljust möter mörkt, sten möter metall – och så vidare. Men hus i industriell stil mår också bra av kontraster mot det hårda, ett lite mjukare och varmare intryck. Det kan vara en varmare kulör på väggarna, mer trä i inredningen, eller hur du väljer att jobba med textilier och gröna växter. Det är ju ändå ditt hem det handlar om.

Så gör du ditt industriella hus till ditt eget

Hus i industriell stil ger faktiskt gott om rum för din egen personliga stil och smak. Återbruk ligger i tiden, och passar väl in i stilen. Du kan också med fördel smyga in mer moderna inslag, både i kulörval och i form av föremål med mer organiska former. Eller varför inte mixa in lite rustik lantlig charm, kanske något allmogeföremål eller rejäla skärbrädor i trä? I ditt industriella hus är det du som sätter stilen.

Detta ingår när du bygger ett av Myresjöhus industriella hus

Att välja ett av våra hus i industriell stil är att välja ett välbyggt, modernt och bekvämt hem, med en hög standard redan från början. Naturligtvis har du alla möjligheter att göra ditt hus till ditt eget genom olika tillval. Men det behövs inte för att göra huset komplett. I ett Myresjöhus kan du vara säker på att varenda detalj i ditt nya hem håller måttet, redan från start.

Exteriör i industriell stil

Interiör i industriell stil

En känsla av olja och slitet läder

Här får gedigna material ta mycket plats med väl valda detaljer som spröjsad skjutdörrsgarderob och mörka luckor. Låt naturen bli en del av hemmet. Robusta badrumstillbehör och avskalade köksytor förstärker stilen. 

"Det här är en stil som innehåller skarpa kontraster av material som får lov att sticka ut och ta plats." 

Vanliga frågor och svar om industriella hus

Inget industriellt hus utan svarta, spröjsade fönster – det är stilens allra tydligaste markör. Förutom det är ett industriellt hus från Myresjöhus ett modernt hem med spännande kontraster i färgsättning och materialval. Dessutom kännetecknas de av öppna ytor med mycket ljusinsläpp – och gott om karaktär.

Bland våra hus i industriell stil finns både 1-planshus och 2-planshus i olika storlekar, liksom suterränghus. Sedan skiljer sig naturligtvis planlösningens utformning, till exempel i antal sovrum och hur husets sociala ytor är disponerade. Vilket som uppfyller just din husdröm är helt upp till dig.

Visst kan du det. När du väljer ett av våra industriella hus har du alla möjligheter att göra ditt hem till ditt eget, med allt från olika tillval till att justera planlösningen så att den passar er perfekt. Prata med din säljare, så får du veta mer om alla möjligheter.

Det beror naturligtvis på vilket av våra industriella hus du föredrar, men också på var du vill bygga någonstans. Ta kontakt med våra säljare i ditt område, så hjälper de dig att räkna fram ett pris just för dig.

Per Andersson Säljare, Myresjöhus

I brevlådan inom några dagar

Beställ vår katalog

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.