• Typ 2-planshus
  • Boarea 207 m2
  • Nockhöjd 7,6 m
  • Arkitekt Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 5,8 m
  • Byggarea 103 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Se alla planlösningar

Ett 2-planshus som ger en känsla av modern herrgård

Morgonstjärna i industriell stil är en modern villa som passar i de flesta miljöer. Ett hus med entré på gaveln, som gör sig bra på smala tomter med kortsida mot gatan.

Från entrén har man en inbjudande sikt rakt igenom hela husets längd och bort till matplatsen. Mitt i huset finns ett imponerande rum med kök och vardagsrum på vardera sida – där vardagsrummet skjuter ut ur fasaden som ett burspråk. I den mer privata delen på övervåningen hittar du allrum, tre stora sovrum och gott om plats för förvaring.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Bottenplan - Industriell stil

I mitten av huset finns köket och vardagsrummet i en öppen planlösning. Rummet är ritat med en nutida tolkning av ett klassiskt burspråk, med småspröjsade, markerade fönster och en altandörr i industristil.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Industriell stil

På övervåningen finns husets sovrum och generöst med förvaring i anslutning till varje rum. Och från allrummet kan du njuta av utsikten från väl tilltagna, småspröjsade fönster.

Fler planlösningar

1 av 2

Bottenplan - Industriell stil

2 av 2

Övervåning - Industriell stil

Visningar

Kundhus

Morgonstjärna

söndag 16 apr

13:00-15:00

Vädersjövägen 25A, Tungelsta

Läs mer

Kundhus

Morgonstjärna

söndag 7 maj

14:00-16:00

Vädersjövägen 25A, Tungelsta

Läs mer

Kundhus

Morgonstjärna

söndag 4 jun

14:00-16:00

Vädersjövägen 25A, Tungelsta

Läs mer

Morgonstjärna x Industriell

Den industriella stilen är inspirerad av de gamla industribyggnaderna med sina småspröjsade svarta fönster, svarta plåttak och grå fasader. I det industriella utförandet är balkongen placerad på gaveln och utgör samtidigt ett skydd över entrén.

Mitt i huset öppnar sig en imponerande yta som rymmer kök och vardagsrum
Aleksandra Ohlson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.