Beställ katalog
  • Bygghöjd 6,1 m
  • Byggarea 125 m2
  • Antal rum 4 sovrum

Arkitekt

Aleksandra Ohlson

Se alla planlösningar

Utsökt 2-planshus med nutida herrgårdskänsla.

Morgonstjärna är ett tvåplanshus med entré på gaveln, vilket gör det extra lämpligt för smala tomter med kortsidan mot gatan. Här bor du med nutida herrgårdskänsla i form av ljusa, vackra sällskapsytor och väl disponerade privata zoner med totalt fyra sovrum, varav ett på entrévåningen.

Från entrén har du en inbjudande siktlinje rakt igenom hela huset. Här finns gott om praktiska fördelar, som ett rymligt kapprum, toalett med dusch och tvättstuga med groventré. Ett par steg längre in öppnar sig en imponerande yta rum med kök och vardagsrum på varsin sida. Vardagsrummet skjuter ut ur fasaden som ett burspråk och har generöst med fönster runt om. Från matplatsen når du också ett trevligt sovrum, eller kanske ditt hemmakontor?

På övervåningen har familjen gott om rum för privatlivet. Här finns ett stort allrum, eller ett jättestort sådant, beroende på vilken av husets stilar du väljer. Men också ett generöst badrum, gott om förvaring och tre rymliga sovrum. Master bedroom kan dessutom skryta med eget dressingroom – och egen toalett med dusch.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Entrévåning - Sekelskiftesstil

I entrén, på husets gavel, ser du rakt igenom hela huset. I mitten finns kök och vardagsrum på vardera sida. Vardagsrummet är utformat som ett burspråk, där fönster och altandörr har vacker spröjs, typisk för stilen.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Sekelskiftesstil

Burspråkskänslan finns även på övervåningen, med en vackert dekorerad fönstersektion i allrummet med utgång till den fina balkongen. I anslutning till varje sovrum finns gott om förvaring.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Fler planlösningar

1 av 2

Entrévåning - Sekelskiftesstil

2 av 2

Övervåning - Sekelskiftesstil

Morgonstjärna x Sekelskifte

Morgonstjärna i sekelskiftesstil bjuder på en vacker entréveranda och utsmyckningar som förstärker den välkomnande känslan som följer stilen. En pastellfärgad fasad med omväxlande stående och liggande panel är också typisk för stilen tillsammans med en stark röd kulör på dörrar och fönsterkarmar – och vackert spröjsade fönster, såklart.

Kombinationen av liggande och stående panel, spröjsade fönster och snickarglädje fulländar stilen.
Aleksandra Ohlson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Lars-Gunnar Hult Säljare, Myresjöhus

Vi hjälper dig gärna med din husdröm!

Vill du veta vad husmodellen kostar?

Använd kontaktformuläret så hör vi av oss!

Vill du veta mer om det här huset?

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett förslag på mötestid!

Kontakta säljare

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Finansieringserbjudande

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.