Beställ katalog

Smart 100

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 3,1 m
  • Byggarea 115 m2
  • Taklutning 27°
  • Antal rum 4 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Smart och behändigt 1-planshus med rum för det mesta

Låt dig inte luras av siffran: Smart 100 är ett smart planerat enplanshus med mycket fin funktion per kvadratmeter. Tre sovrum, där master bedroom har egen walk-in-closet och egen toalett med dusch, en inbjudande öppen planlösning för kök och vardagsrum – med mera.

Redan i entrén möts vi av en härlig siktlinje rakt igenom huset. Här kan vi antingen fortsätta in i den ljusa öppna ytan för vardagsrum och matplats, och kanske vidare ut i trädgården? Eller så kan vi smita direkt in i köket, och därifrån vidare ut i tvättstugan med groventré. I köket finns ett perfekt placerat fönster så att du kan diska med utsikt och samtidigt spana ut mot entrésidan och se när gästerna anländer.

På den högra sidan huserar två trevliga sovrum, på var sin sida om badrummet. I passagen mellan dem finns också rum för förvaring. Master bedroom hittar vi på motsatta sidan av huset. Ett härligt ljust sådant, med fönster åt två håll, och extra pluspoäng i form av egen toalett med dusch – och egen walk-in-closet. Vi sa väl att det här är ett hus som utnyttjar sina kvadratmetrar riktigt smart?

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Industriell - Standard

Välkommen in i ett hem med många funktioner på mindre yta, till exempel tre sovrum och en trevlig öppen planlösning för kök och vardagsrum med generöst ljusinsläpp från snygga spröjsade fönster. Fint redan från start, men du kan även komplettera ditt nya hem med olika tillval. Se nästa planlösningsalternativ.

Planlösning 2 av 2

Industriell - Tillval

Naturligtvis kan du komplettera ditt Smart 100 genom att göra tillval. Vad sägs om en generös köksö att samlas kring, en mysig braskamin – eller ett vackert ryggåstak?

Fler planlösningar

1 av 2

Industriell - Standard

2 av 2

Industriell - Tillval

Marie Jarl Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Industriell karaktär i lite modernare tappning

Den industriella stilen handlar om kontraster, och Smart 100 i industriell stil gör oss verkligen inte besvikna. Istället för den klassiska grå panelen ser vi här en bruten vit nyans på fasaden som känns lite mer nyskapande tillsammans med de karaktäristiskt svarta detaljerna. Inklusive industrispröjsade fönster, såklart.

Alla våra Smart-hus erbjuds i två olika utföranden, var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättning och val av detaljer ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Föredrar du lite mer lantlig elegans, eller kanske ett modernt och stilrent uttryck? Ta då en titt på Smart 100 i lantlig stil eller modern stil.

Köksfönstrets placering är en favoritdetalj som ger en fin utblick även mot gatan.
Frida Andesson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Fredrik Palm Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.