Beställ katalog

Smart 140

Allt om detta hus
  • Bygghöjd 3,1 m
  • Byggarea 158 m2
  • Taklutning 27°
  • Antal rum 6 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se alla planlösningar

Härligt smart 1-planshus med rum för fler

Den större versionen av Smart 117 har lika smarta lösningar: bra förvaring, föräldrasovrum med walk-in-closet och egen ingång till badrummet – liksom ett utmärkt hemmakontor. Men också hela fyra sovrum och ett extra allrum.

Här bjuds vi in i en rymlig entré med en strålande siktlinje genom huset. I mitten av huset får det sociala livet ta plats, i en öppen planlösning där rumskänslan ändå är närvarande i kökets placering. På ena sidan av umgängesytan hittar vi en generös barnavdelning med allrum, tre sovrum och toalett med dusch. På andra sidan når vi föräldrasovrummet, via genomgångsrummet som passar utmärkt som hemmakontor – eller kanske som första rum för familjens minsting? Fler smarta fördelar är det fina klädvårdsutrymmet med groventré och badrummets extra ingång som ger hotellkänsla i föräldrasovrummet.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Industriell stil - Standrad

I sin industriella stil erbjuder Smart 140 en vertikal fönstersättning med karaktäristiskt spröjsade fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Njut av luftiga sociala ytor, gott om rum för privatlivet i hela fyra sovrum och många smarta detaljer som gör huslivet lite härligare.

Planlösning 2 av 2

Industriell stil - Tillval

Smart 140 är ett härligt hus redan i sin utgångsstandard, men du kan även förhöja helhetsintrycket genom att göra tillval. Här ser du hur husets sociala ytor kan få ett rejält lyft med ett vackert ryggåstak, och extra mysfaktor med en braskamin.

Fler planlösningar

1 av 2

Industriell stil - Standrad

2 av 2

Industriell stil - Tillval

Lars Johanson Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Inbjudande industriell karaktär

Här ser vi Smart 140 i sin industriella kostym där lite mer svärta i färgsättningen och en vertikal fönstersättning med karaktäristiskt spröjsade fönster skapar ett inbjudande hem med personlighet. Smart 140 erbjuds i två olika utföranden. Var och en med sin egen fönsterkonfiguration som tillsammans med färgsättningen ger stora möjligheter att skapa olika uttryck. Huset i detta utförande trivs också alldeles utmärkt i en mer traditionell lantlig stil, medan den moderna versionen med stora fönster utan spröjs i sin tur skapar stora stilrena möjligheter. Vad väljer du?

Siktlinjen rakt genom huset ut till baksidan är något alldeles extra.
Frida Andesson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Marie Jarl Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.