Beställ katalog
  • Bygghöjd 3,2 m
  • Byggarea 179 m2
  • Taklutning 38°
  • Antal rum 6 rum och kök

Arkitekt

Frida Andersson

Se planlösning

Ytterst tilltalande 1-planshus i vinkel

Rimfrost är ett lika vackert som välfungerande enplanshus med rum för det mesta en vill ha ut av huslivet. Öppen planlösning för kök och vardagsrum, fin barnavdelning med tre sovrum – och ett master bedroom med hotellkänsla. Det är bara några av höjdpunkterna.

Rimfrost bjuder på en väl genomtänkt planlösning, ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterytor och gott om detaljer som ger ett hem det lilla extra. Direkt i entrén kan vi antingen välja att svänga rakt in i den fina öppna planlösningen för kök och vardagsrum, eller fortsätta in i husets mer privata sfär. Där välkomnas vi först av gott om förvaring, ett fint badrum – och granne med det: husets luftiga master bedroom, som tack vare sitt privata läge med närhet till badrummet får fin hotellkänsla.

Näst på tur är en generös tvättstuga med groventré, och sedan kommer det som kanske blir barnens egen domän. Tre sovrum och en toalett med dusch grupperade runt ett mysigt allrum som även har utgång till trädgård och uteplats. Men kanske har vi ändå sparat det bästa till sist? Rimfrosts sociala nav som badar i ljus från tre väderstreck. Förutom gott om plats för att umgås på finns här ett supersnyggt studiokök – och ett riktigt skafferi.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösning

Industriell stil

Till vänster väntar härliga sociala ytor, där stora fönster med karaktäristiska spröjs släpper in ljuset och ger fin kontakt med trädgården. På andra sidan av huset sträcker hemmets privata ytor ut sig i all sin glans.

Känns det bara nästan rätt?

Då kan vi hjälpa dig att anpassa planlösningen för att den ska passa er perfekt.

Glenn Dolk Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Rimfrost x Industriell

I sin industriella stil får Rimfrost en vacker, värmebehandlad panel kombinerat med svarta industrispröjsade fönster och detaljer som skapar stilens karaktäristiska kontraster. Den generösa fönstersättningen med höga fönster ger ett effektfullt uttryck, samtidigt som de ger fin kontakt med trädgård och uteplats.

Studioköket med riktigt skafferi är en av husets höjdpunkter.
Frida Andersson, Arkitekt
Man på träningspass

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer
Niclas Johansson Säljare, Myresjöhus

Maxad inspiration till soffmyset

Beställ katalog

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Liknande hus

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Förmånligt erbjudande!

Nyckelpartner till Nordea

Dra nytta av vårt samarbete med Nordea

Möjlighet till extra förmånliga lånevillkor och amorteringsfrihet i 5 år – och service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få hos Nordea.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.