• Typ 2-planshus
  • Boarea 208 m2
  • Nockhöjd 7,5 m
  • Arkitekt Aleksandra Ohlson
  • Bygghöjd 4,8 m
  • Byggarea 138 m2
  • Antal rum 4 sovrum
Se alla planlösningar

Ett ståtligt 2-plans hus som flörtar med det klassiska

Från husets rymliga och höga entré blickar du rakt fram mot vardagsrummets fönster och altandörr. Och från övervåningen faller ljuset vackert in från halvmånefönstret i taket. In mot köket ser du den traditionella och praktiska serveringsgången och från köket har du fri sikt in mot matplatsen och vardagsrummet. Huset har totalt fyra sovrum fördelade över de två våningarna - det det nedre rummet med fördel kan användas som gästrum eller bibliotek.

Produktbilderna innehåller tillval, se dem som inspirationsmaterial.

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Bottenplan - Lantlig stil

Övervåningens fönster lyser upp den luftiga entrén. Framför dig har du vardagsrummets fönster och altandörr, med sin lantliga spröjs. Från det ombonade köket har du fri sikt mot matplatsen och vardagsrummet.

Planlösning 2 av 2

Övervåning - Lantlig stil

När du tar trapporna upp till övervåningen möts du av ett allrum som vetter ut mot balkongen – vackert inramad med ett ljust träräcke. På det övre planet finns även tre av husets sovrum och ett rymligt badrum.

Fler planlösningar

1 av 2

Bottenplan - Lantlig stil

2 av 2

Övervåning - Lantlig stil

Ekdunge x Lantlig

I sin lantliga stil är husets inspiration hämtad från äldre prästgårdar och länsmansgårdar, som ofta var stora och rejäla hus - med ordentliga övervåningar. Husets färgsättning är inspirerad av klassiska metoder för att färga husen med olika pigment i jordtoner. På Ekdunges fasad kan man se både gul ockra och grå umbra.

I sin lantliga stil är husets inspiration hämtad från äldre prästgårdar och länsmansgårdar
Aleksandra Ohlson, Arkitekt

Dina valmöjligheter

Tillval för personlig prägel.

Små detaljer som piffar upp och stora tillval som gör dagarna bättre för hela familjen. Något som gör hemmet lite mer personligt. Lite mer perfekt för just dig. 

Läs mer

Vårt trygghetspaket

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

Myresjöhus har byggt kvalitetshus sedan 1927 och är idag en del av bostadsutvecklaren OBOS. Detta innebär en trygghet i flera dimensioner för dig som husbyggare.

Läs mer

Frågor och svar

Vi har flera tomter runt om i landet som vi säljer. Läs mer om våra tomter här.

Läs vår husbyggarskola så får du en bra uppfattning om processen. Nästa steg blir att boka en tid med någon av våra säljare som kan ge bra råd på vägen.

Hur lång tid det tar att få sitt hus färdigställt är lokalt avvikande. Uppskattningsvis tar det ca 18-22 veckor.

Myresjöhus byggsystem är flexibelt och möjligheten att anpassa efter era personliga önskemål är stor. Din lokala säljare tillsammans med våra arkitekter hjälper dig att hitta rätt lösning.

I och med att Myresjöhus alltid anlitar lokala entreprenörer är det svårt att ange ett pris på våra husmodeller. Men för att ge en uppfattning om prisbilden ber vi er att ta kontakt med det lokala säljkontoret. Priserna varierar beroende på vilket hus ni tänker bygga och var i landet.

Vi har ett brett sortiment av både standard och tillval. Läs mer om alla möjligheter vi erbjuder här.

Vill du bygga det här huset?

Kontakta oss nu för att bygga hus med Myresjöhus

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet.

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.