Beställ katalog

Visningshus

Smart 138

Hästräfsevägen 17, Förslöv

Kliv in i ett visningshus på vägen mot ditt drömhus.

Välkommen på visning av ett Flyttklart hus i Förslöv. Det här är ett hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Välkommen till denna nyproducerade villa om 138 kvm med 6 rum och kök. Från entrén har du fri genomsikt ut till trädgården på husets baksida. Köket ligger delvis öppet mot vardagsrummet som rymmer både matplats och soffgrupp. Det finns även en mer avskild del i vardagsrummet som går att omvandla till ett extra sovrum ifall det behovet finns. På det övre våningsplanet finns husets mer privata utrymmen med fyra sovrum, ett inbjudande allrum och badrum.

Visningen hålls av vår mäklare Mathia Hagelqvist.
Boka dig till visningen via mail till: mathia.hagelqvist@husmanhagberg.se 

Läs mer om huset här.

Mikael Wallenberg Säljare 070-601 57 55 010-434 12 34

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Youtube video preview

Patrik har svaret!

Därför ska du gå på visning

Bilder och planlösningar i all ära, i visningshuset får husdrömmen liv. Att besöka ett visningshus har så många fördelar, här får du reda på några av dem.

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Malmö

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.