Beställ katalog

Visningshus

Smart 150

Eneboslingan 22, Alster

Passa på: besök ett blivande drömhem

Välkommen på visning av Smart 150 med burspråk i Alster. Det här är ett Flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig entré med tvättstuga och badrum direkt till högeer. Fortsätter du in i huset kommer du till den stora samvaroytan och det vackra burpråket med panoramafönster. På den här öppna ytan rymmer du både en större matplats och soffgrupp. Slutligen finner vi ett av husets fyra sovrum på det här trevliga våningsplanet.

På husets övervåning finner du gott om plats för familjens privata liv i tre trivsamma sovrum. Här finns även ett mysigt allrum med utgång till balkongen, en rejäl klädkammare och ett badrum.

Varmt välkommen på visning!

Tomas Molander Säljare 070-836 69 99

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

2-planshus

Smart 150

  • 150 m2
  • 5 sovrum
Mer om husmodellen Smart 150
Youtube video preview

Patrik har svaret!

Därför ska du gå på visning

Bilder och planlösningar i all ära, i visningshuset får husdrömmen liv. Att besöka ett visningshus har så många fördelar, här får du reda på några av dem.

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Blekinge

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.