Beställ katalog

Flyttklart hus

Smart 156

Sleipners väg 3, Allarp

Passa på: besök ett blivande drömhem

Välkommen på visning av Smart 156 i Allarp. Det här är ett Flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet? Huset är under byggnation och visas under byggtiden.

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Välkommen in i denna nyproducerade 2-plansvilla i lantlig stil om 156 kvm fördelat på 6 rum och kök. Det här huset rymmer en större barnfamilj. Huset planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. Ett sovrum ligger på samma plan som sällskapsytorna och ytterligare tre generösa sovrum ligger på övervåningen. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig entré med tvättstuga och badrum direkt till höger. Läs mer om huset här.

I Allarp bygger vi tre Flyttklara hus. Här kan du läsa mer om husen.

 

Viktor Törnqvist Säljare 070-601 52 93

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Youtube video preview

Patrik har svaret!

Därför ska du gå på visning

Bilder och planlösningar i all ära, i visningshuset får husdrömmen liv. Att besöka ett visningshus har så många fördelar, här får du reda på några av dem.

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Halmstad

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.