Beställ katalog

Visningshus

Flyttklara hus i Hjuvik

Batterivägen, Hjuvik, Torslanda

Nu öppnar vi dörren till något alldeles extra

Välkommen på visning av Midnattssol och Klappersten. Det här är Flyttklara hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Under åren har Hjuvik fyllt många olika funktioner: från militärområde till sommarstugeparadis till dagens superpopulära villaidyll. Bor man här har man alltid nära till havet och naturen, samtidigt som all vardagsservice finns inom räckhåll – och du kan dessutom bekvämt pendla in till Göteborg. Här bor du i ett tryggt och trivsamt område som är populärt bland barnfamiljer. Inte minst för att det är enkelt att få ihop vardagspusslet.

Under visningen har du möjlighet att besöka följande tre hus:

Klappersten i modern stil, Batterivägen 42

Midnattssol i industriell stil, Batterivägen 36

Midnattssol i industriell stil, Batterivägen 32

Anders Stenborg Säljare 070-601 54 98 070-601 54 98

torsdag 25 apr 12:30-13:30

Anmälan till visning

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.