Beställ katalog

Visningshus

Klappersten x Modern

Batterivägen, Hjuvik, Torslanda

Nu öppnar vi dörren till något alldeles extra

Välkommen på visning av Klappersten. Det här är Flyttklara hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Välkommen till detta nybyggda 2-planshus med generösa ytor. Klappersten är huset för den stora familjen, eller den som önskar gott om utrymme. När du kliver in i huset bjuder entréplan på stora ytor för både privat och socialt umgänge. Här finner du vardagsrum, kök och matplats i en öppen planlösning med plats för såväl ett stort matbord och mer därtill. På entréplanet finner du även ett badrum med dusch, tvättstuga med groventré samt ett rum som kan användas som arbets- eller gästrum.

Trappan upp till det övre våningsplanet ligger något inskjuten i förhållande till ytterväggen och med sin bjälklagsöppning blir trappan till en skulptural form som låter ljuset flöda mellan de båda våningsplanen. När du kommer upp för trappan möts du av husets mer privata del. Här finns fyra rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Ett stort badrum med dubbeldusch och badkar samt ett trevligt allrum. En fransk balkong på entrésidan och en terrass mot trädgårdssidan gör att allrummet flödar av ljus från flera väderstreck.

Läs mer om huset här.

Magnus Nolbeck Säljare 070-600 55 30 010-434 13 23

tisdag 28 maj 12:30-13:30

Anmälan till visning

Husmodell

2-planshus

Klappersten

  • 166 m2
  • 4
Mer om husmodellen Klappersten x Modern

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.