Beställ katalog

Visningshus

Husvisning i Månsarp

Lyftstigen 1, Månsarp

Passa på: besök ett blivande drömhem i Månsarp

Välkommen på visning av i Månsarp. Det här är två Flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Att besöka ett visningshus är en fantastisk möjlighet när du överväger att bygga ditt eget drömhus. Under ditt besök kommer du inte bara att lära känna den specifika modellens alla fördelar, utan också uppleva den unika känslan av ett Myresjöhus. Vi har noggrant valt material, utformat smarta planlösningar och skapat ljusa och trivsamma utrymmen – allt för att du ska känna dig inspirerad och väl förberedd för ditt framtida boende.

Hos oss möter du vår kunniga personal som står redo att guida dig utifrån dina förutsättningar och drömmar. Vi har öppet i två av våra hus: Lyftstigen 1 och Traversvägen 25. Men om du är nyfiken på fler alternativ finns det möjlighet att även titta på våra andra hus.

Under dagen kommer du att träffa vår mäklare, vår säljare Stefan och en representant från Nordea som gärna pratar med dig om husdrömmar och finansiering. För de små besökarna har vi en överraskning och vi bjuder på korv och bröd – så hela familjen är välkommen!

Varmt välkommen in i värmen och låt dig inspireras av våra fina hus i Månsarp. Vi ser fram emot att träffa dig!

Projekt

Försäljning pågår

Månsarp

Jönköping, Månsarp

  • Antal bostäder 8 flyttklara hus
Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.