Beställ katalog

Visningshus

Husvisning i Månsarp

Månsarp

Passa på: besök ett blivande drömhem i Månsarp

Välkommen på visning av Smart 149 i Månsarp. Det här är ett Flyttklart hus som vikarierar som visningshus i väntan på sina nya ägare. Passa på att göra ett besök, det kanske blir huskärlek vid första ögonkastet?

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när du funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar

På plats finns mäklare för att prata husdrömmar och finansiering.

Varmt välkommen in i värmen och inspireras av vårt fina Smart 149. Läs mer om huset här. 

Visningarna hålls av våra mäklare Gustav Sandberg och Ramsin Warda. Boka visning via mail till någon av dem.  

Projekt

Försäljning pågår

Månsarp

Jönköping, Månsarp

  • Antal bostäder 8 flyttklara hus
Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.