Beställ katalog

Visningshus

Kilsten x Modern

Puttgränd 6, Saxnäs

Kliv in i ett visningshus på vägen mot ditt drömhus

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när du funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Kilsten är ett elegant enplanshus med generöst ljusinsläpp och en planlösning som verkligen låter dig ta vara på ytan. Med tre sovrum passar huset såväl den mindre barnfamiljen som ett yngre eller äldre par. 

Både köket och vardagsrummet är smart planerat, vilket skapar ett härligt flöde mellan de två rummen som ligger i vinkel. I själva köket finns ett dekorativt glasparti mellan arbetsytan och matplatsen. Det knyter samman de två ytorna – samtidigt som det skapar olika rumsligheter. Här måste vi ju också nämna den ljuvliga, indragna uteplatsen som väntar utanför vardagsrummet. 

Husets tre sovrum ligger lite vid sidan av händelsernas centrum. Får ni ett sovrum över passar det lika bra som gästrum, hemmakontor, eller varför inte ditt eget sy- eller pysselrum? Naturligtvis innehåller Kilsten också praktiska fördelar i form av badrum, extra toalett med dusch och en fin tvättstuga med groventré. 

Välkommen att uppleva vårt fina visningshus i Saxnäs!

Mikael Wallenberg Säljare 070-601 57 55 010-434 12 34

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

Enplanshus

Kilsten

  • 132 m2
  • 3 sovrum
Mer om husmodellen Kilsten x Modern
Youtube video preview

Patrik har svaret!

Därför ska du gå på visning

Bilder och planlösningar i all ära, i visningshuset får husdrömmen liv. Att besöka ett visningshus har så många fördelar, här får du reda på några av dem.

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Kalmar

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.