Beställ katalog

Visningshus

Smart 126

Västerhejde Stenstuguvägen 6 , Visby

Kliv in i ett visningshus på vägen mot ditt drömhus.

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Välkommen på visning av vårt nya visningshus Smart 126 på Gotland. Smart 126 är en 1-plansvilla med en planlösning som präglas av en stor och öppen umgängesdel i husets mitt som ger kontakt med entrésidan och trädgården. Under visningen kommer du också kunna uppleva våra fina tomter i området som snart kommer ut till försäljning. 

Köksdelen omsluts av en öppen bardel som ger kontakt med vardagsrummet och här finns stora glaspartier som ger vackert ljusinsläpp till de gemensamma delarna i huset. Barnens avdelning ligger avskild men ändå nära badrummet och entrén. Föräldrasovrummet ligger i husets andra ända med tillgång till en egen toalett. 

Den 18 juni säljstartar vi visningshuset, läs mer och anmäl ditt intresse här.

Varmt välkommen!

 

Alexander Aronsson Säljare 073-091 31 46 010-434 11 52

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

Enplanshus

Smart 126

  • 126 m2
  • 4 sovrum
Mer om husmodellen Smart 126
Youtube video preview

Patrik har svaret!

Därför ska du gå på visning

Bilder och planlösningar i all ära, i visningshuset får husdrömmen liv. Att besöka ett visningshus har så många fördelar, här får du reda på några av dem.

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.