Visningshus

Karlavagnen

Astrid Fredrikssons väg 14, Falun

Kliv in i ett visningshus på vägen mot ditt drömhus

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när du funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Karlavagnen (tidigare Gröndal) har en rymlig entré med mycket plats för förvaring. Därifrån leds du in i ett stort rum med kök, vardagsrum och matplats som samspelar. Från köksdelen har du sikt över vardagsrummet, matplatsen och dessutom ut över gatan utanför. På övervåningen möts du ett trevligt allrum och kan utforska husens sovrum.

Ett hus i flera stilar.

I sin moderna stil har Karlavagnen stora, dramatiska fönsterpartier, som släpper in rymden och stjärnorna på övervåningen. Den lantliga stilen bjuder på välkomnande, svensk idyll. Och Ocean Living ger vackra detaljer inspirerade av den amerikanska östkusten.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Roger Albinsson

  • 070-567 70 00
  • 070-567 70 00

Husmodell

Förhöjt väggliv

Karlavagnen x Modern

  • 166 m2
  • 4 sovrum
Mer om Karlavagnen x Modern

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.