Visningshus

Karlavagnen

Astrid Fredrikssons väg 14, Falun

Upplev vår husmodell Karlavagnen - en favorit i ny tappning!

Kom och besök vårt visningshus Karlavagnen i Falun. Husmodellen hette tidigare Gröndal, men går numera under namnet Karlavagnen i vår katalog. Här har du möjlighet att uppleva ett Myresjöhus med öppna sociala ytor och stora fönsterpartier.

När du kliver in i det här visningshuset möts du av en mindre entré följt av en större hall. Från hallen har du fri sikt mot både kök och vardagsrum. Köket är L-format och inrett med en trevlig bardisk med frihängande fläkt ovanför. Här kan man tillaga riktiga festmåltider samtidigt som man socialiserar med gästerna. Från köket är det delvis öppet mot vardagsrummets matplats. Här kan du avnjuta middagar i ett rum med en imponerande takhöjd som sträcker sig ända upp till nocken, och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare rummets stora och många fönster. På entréplan finner du även ett sovrum, toalett med dusch och tvättstuga. Under trappen mot övervåningen har man tagit vara på ytan genom att bygga ett förråd.

När man tar trappan upp mot övervåningen möts du av ett trevligt allrum med vinklade fönster. Här finns även ett badrum med dusch samt badkar, två mindre sovrum med klädkammare och ett större sovrum, även det med vinklade fönster. Från gången längs badrummet har du fri sikt ner mot matplatsen.  

Karlavagnen – ett stort hus i snygg förpackning

Det finns många fördelar med Karlavagnen men den största fördelen är de stora takfönstren som går ner på väggen på övervåningen i sovrum och allrum - man får en fantastisk utsikt från båda rummen. En annan stor fördel är vikdörrspartierna i vardagsrummet som skapar en känsla av att vara inne och ute samtidigt - Roger Albinsson, Säljare.

Visningen av Karlavagnen i Falun under visningshelgen 29-30 januari är fullbokad. Kontakta oss via formuläret nedan om du önskar boka tid för visning vid ett annat tillfälle. 

 

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Roger Albinsson

  • 070-567 70 00
  • 070-567 70 00

Husmodell

Förhöjt väggliv

Karlavagnen

  • 166 m2
  • 4 Sovrum
Mer om Karlavagnen

Välkommen på trygga och säkra visningar.

Vi erbjuder trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem