Beställ katalog

Tomtvisning

Tomtvisning

Stöcksjö Södra byväg, Stöcksjö

Välkommen på tomtvisning i Stöcksjö Lillberget

Nu bjuder vi in till tomtvisning i Stöcksjö Lillberget. Här får du det bästa av två världar - du kan njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, samtidigt som du har närhet till både kommunikation, skola och centrum.

Varmt välkommen på tomtvisning i Stöcksjö. Det här blir ett tillfälle där vi berättar mer om området och vilka möjligheter det finns för dig att uppfylla dina husdrömmar här. Dessutom har du möjlighet att ställa frågor direkt till vår säljare.

Välkommen till lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. Här bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan. Läs mer om området här.

Mattias Förare Säljare 076-131 48 34 076-131 48 34

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.