Beställ katalog
vr-visning

VR-visning

VR-visning i Kalmar

Guldfågeln Arena, Kalmar, Kalmar

Upplev ditt drömhus i VR hos Myresjöhus i Växjö

Vill du besöka ditt Myresjöhus innan det är byggt? Välkommen på VR-visning på vårt kontor Guldfågeln Arena, Kalmar. Här kan ni i lugn och ro utforska husmodellerna, uppleva känslan i rummen, testa olika stilar – och hitta just ert drömhus.

Att välja vilket hus ni ska bygga är en stor sak, och här kan en VR-visning vara till stor hjälp. Vår målsättning är att våra virtuella hus ska vara lika realistiska som i verkligheten. Vad du ser är vad du får, och din säljare är med för att svara på alla frågor som kanske inte dykt upp av att bara titta på en planlösning.

Youtube video preview

Men inte nog med att en VR-visning är realistisk, den gör också verkligheten lite vassare. Här kan du nämligen promenera in och ut i flera olika husmodeller – och till och med byta stil längs med vägen. Allt utan att lämna rummet. Med den senaste tekniken hjälper vi dig att hitta just ditt drömhus. Välkommen att bli inspirerad!

vr-visning
Mikael Wallenberg Säljare 070-601 57 55 010-434 12 34

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

ÄKTA KÄNSLOR

Upplev ett Myresjöhus i verkligheten

Undrar du hur det känns att bo i ett Myresjöhus? Då ska du besöka våra visningshus. Upplev rymden och ljuset, utforska materialvalen – och inspireras av inredningen. Känn drömmen bli verklighet.

SÖK VISNINGSHUS

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.