Beställ katalog

Tomtvisning

Områdesvisning

Flaggränd, Färjestaden, Saxnäs

Lägen för husdrömmar i Saxnäs

Är det i Saxnäs ditt nya liv börjar? I Saxnäs bor du lugnt och skönt nära naturen, havet och staden. Här utvecklar OBOS just nu ett område granne med Saxnäs golfbana med både tomter, Flyttklara hus, villor och bostadsrätter.

Vi bjuder in till områdesvisning där du kan prata husdrömmar med oss och uppleva Myresjöhus, SmålandsVillan och OBOS. Ett utmärkt utgångsläge för att hitta ditt drömläge tillsammans med oss på Myresjöhus.

Under visningen kan du uppleva våra fina tomter på Kv Standslingan, Myresjöhus visningshus Smart 126, visningshus från SmålandsVillan och OBOS villor och bostadsrätter som byggs i samma område. 

Under visningen kan du uppleva
Tomtförsäljningar i Saxnäs
Myresjöhus visningshus Smart 126
Smålandsvillans visningshus Villa Adelöv
Smålandsvillans Flyttklara hus Villa Fredriksdal
Kv Golfrundan
Brf Golfrundan

Välkommen att anmäla dig till visning för att uppleva Saxnäs!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Projekt

Försäljning pågår

KV Strandslingan

Färjestaden, Saxnäs på Öland

  • Antal bostäder 9 tomter
Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.