Beställ katalog

Trygga och säkra visningar hos Myresjöhus

Vi erbjuder ​trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus och ser fram emot att få träffa dig på ett säkert och tryggt sätt för både dig som besökare och för vår personal.

Vi är rädda om varandra på visning

Om du känner dig krasslig, har träffat någon smittad eller tillhör en riskgrupp ber vi dig att inte komma på visning just nu. Självklart jobbar vi också på samma sätt: inga medarbetare som varit i kontakt med smittade personer eller som inte känner sig helt friska, är med på våra bokade visningar. Är du intresserad av en privat visning? Kontakta säljaren för att boka en tid som passar dig.

Vi undviker fysisk kontakt

Vi möter vid dörren, men vi håller avstånd och skakar inte hand. Däremot är vi noga med handhygienen, och ber också dig att sprita eller tvätta händerna innan du går in i bostaden och när du lämnar visningen. På visningen finns tillgång till munskydd och handsprit. 

Föranmälan krävs

För att komma på visning hos oss krävs det att du anmäler dig på förhand via vår hemsida.

Vi begränsar antalet besökare

Beroende på storlek på visningshuset anpassar vi antalet besökare som vi samtidigt tar in i huset. 

Städning och vädring

Vi är noga med att torka av utsatta ytor och vädrar ut i bostaden både innan och efter genomförd visning.

Personliga kontakter

Vi anpassar fysiska möten efter rådande situation. Ta kontakt med säljare, projektledare eller kund- och entreprenadsupport för att få reda på vad som gäller hos dig.

Är du intresserad av att komma på ett digitalt möte med en säljare hos oss? I så fall rekommenderar vi att du väljer valet ”Via skype” i formuläret när du bokar ett möte via formulären här på vår hemsida så återkommer vi med ett förslag!

Ta hand om er!

Boka visning hos Myresjöhus.

Vi ser fram emot att träffa dig på ett säkert och tryggt för både dig som besökare och för vår personal. Boka en visning i ett visningshus eller digitalt för att uppleva Myresjöhus den här våren!

Se våra visningshus här

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.