Tomt

Såld

Slåttergatan 24

Vaggeryd, Västra Strand

Bygg Smart 126 från Myresjöhus i Vaggeryd

På en hörntomt i området Västra Strand i Vaggeryd kan du bygga nytt hus med Myresjöhus. Här rekommenderar vi husmodellen Smart 126.

Trivsamma Vaggeryd ligger i norra Småland, bara 20 minuter från pulsen i Jönköping och charmiga Värnamo. I nordvästra delen av Vaggeryd växer nya villaområden fram i en harmonisk tallskogsmiljö alldeles intill Hjortsjön. Här bor du så nära sjön att du enkelt kan ta handduken över axeln och promenera ner till badplatsen för ett morgondopp. Från Västra Strand har du promenadavstånd in till centrala Vaggeryd. 

Här säljer Myresjöhus just nu en hörntomt på 1 552 m² där du kan välja att bygga valfritt hus från Myresjöhus. Vi rekommenderar husmodellen Smart 126, som är ett enplanshus på 126 m² och ingår i vår populära serie Level One. Planlösningen präglas av en stor och öppen umgängesdel i husets mitt som ger kontakt med entrésidan och trädgården. Vardagsrummets fönster når nästan golvet och ger ett större ljusinsläpp. Barnens avdelning ligger avskild men ändå nära badrummet och entrén. Föräldrasovrummet ligger i husets andra ända med tillgång till en egen toalett.

På den här tomten kan du bygga Smart 126 för ca 3 360 000 kr inkl alla avgifter och entreprenad. Kontakta oss nu för en fullständig kalkyl och all information om vad som ingår i priset. 

Välkommen att bygga hus med Myresjöhus i Vaggeryd!

Dela detta

Rekommenderade hus

Tomt-fakta

Kontaktpersoner

Säljare

Stefan Malm

  • 010-434 12 66
  • 070-525 65 57