Tomt

Såld

Sommarvägen 19

Vaggeryd, Västra Strand

Bygg Smart 168 från Myresjöhus i Vaggeryd

På en stor tomt i området Västra Strand i Vaggeryd kan du bygga nytt hus med Myresjöhus. Här rekommenderar vi husmodellen Smart 168.

Trivsamma Vaggeryd ligger i norra Småland, bara 20 minuter från pulsen i Jönköping och charmiga Värnamo. I nordvästra delen av Vaggeryd växer nya villaområden fram i en harmonisk tallskogsmiljö alldeles intill Hjortsjön. Här bor du så nära sjön att du enkelt kan ta handduken över axeln och promenera ner till badplatsen för ett morgondopp. Från Västra Strand har du promenadavstånd in till centrala Vaggeryd. 

Här säljer Myresjöhus just nu en stor tomt på 1 296 m² där du kan välja att bygga valfritt hus från Myresjöhus. Vi rekommenderar husmodellen Smart 168, som är ett tvåplanshus på 168 m² och ingår i vår populära serie Level One. Planlösningen har en tydlig uppdelning med föräldrasovrummet på entréplan. Badrummet är avskiljt från tvättstugan, som även fungerar som groventré. Trappan har fönster längs hela vägen till övervåningen, där allrummet är omgivet av fyra stora sovrum. Badrummet har plats för dubbla handfat – eller varför inte en bastu?

På den här tomten kan du bygga Smart 168 för ca 3 600 000 kr inkl alla avgifter och entreprenad. Kontakta oss nu för en fullständig kalkyl och all information om vad som ingår i priset. 

Välkommen att bygga hus med Myresjöhus i Vaggeryd!

Rekommenderade hus

2-planshus

Smart 168

  • 168 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Smart 168
Tomt-fakta

Kontaktpersoner

Säljare

Stefan Malm

  • 010-434 12 66
  • 070-525 65 57