Beställ katalog

Förmåner för en smidigare vardag

Försäkringar, larm, nya däck till bilen eller juridisk hjälp. Det går inte att komma ifrån: vissa saker är inte lika roliga att betala för som andra, oavsett hur stor nytta du faktiskt har av dem. Tur då att du som OBOS-medlem får fina rabatter på livets nödvändigheter.

Trygga förmåner för hela livet

Hos Trygg-Hansa erbjuds du ett brett utbud av försäkringar som ger dig trygghet i alla livets skeden. Som OBOS-medlem får du rabatt på alla Trygg-Hansas hemförsäkringar – hela 12 % rabatt första året och därefter 10 % rabatt varje år. Utöver det kan du få upp till 20 % i samlingsrabatt. Och på tal om trygghet, så får OBOS-medlemmar även ett förmånligt erbjudande på hemlarm från Verisure.

Trygghet i speciella situationer

När stora beslut ska tas, eller när något händer, är det skönt att veta att du får 20% rabatt på juridiska tjänster hos Familjens Jurist. Här kan du också göra en kostnadsfri Livsbesiktning® där en jurist analyserar just din familjejuridiska situation och ger svar på vad som händer med dina tillgångar och relationer om du till exempel skulle gå bort eller separera. Och om det värsta händer, att någon närstående går bort har du som OBOS-medlem tillgång till förmånliga priser hos Fonus.

Förmåner för det praktiska i vardagen

Men du får också fina rabatter på däck och allt som har med dem att göra hos Vianor, förmånliga elavtal från Fortum och rabatt på veckostädning (med mera) hos Hemfrid. Och behöver du extra förvaring har du medlemsförmåner hos Wanda.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.