Bli medlem i OBOS - få förtur!

Projekt

Under planering

Baggböle

Umeå, Baggböle

  • Antal bostäder 19 tomter
  • Säljstart Prel. hösten 2021

Tomter i Baggböle

I Baggböle planerar vi för ett nytt tomtområde där du så småningom kommer ha möjlighet att uppfylla dina husdrömmar tillsammans med oss på Myresjöhus

Här bor du i en vacker lantlig miljö med skogen som närmsta granne. En kort bit från området porlar Umeälven bredvid Baggböle Herrgård och botaniska trädgården Arboretum Norr. Baggböle bjuder in till flera vackra och äventyrliga naturupplevelser för såväl stora som små. Vad sägs t.ex. om en promenad över Notvarpsbron med ett besök på Umeå Energicenter eller varför inte bara njuta av en promenad längs vackra Umeälven?

Shopping, jobb och nöjen når du på cirka 10 minuter i bilen i Umeå centrum. Men du behöver inte åka så långt för att lägga ihop vardagspusslet. Du hittar nämligen skola, förskola, mataffär, apotek och vårdcentral bara någon kilometer bort i grannområdet Umedalen.

Detaljplanen hann dessvärre överklagas innan den vunnit laga kraft. Nu väntar vi på att mark- och miljödomstolen ska ta upp ärendet. Tyvärr är det svårt att säga hur lång tid ett sånt här ärende kan ta men i bästa fall kan vi förhoppningsvis säljstarta till hösten.

Sidan kommer att uppdateras med mer information framöver. Anmäl ditt intresse nedan för att ta del av information via nyhetsbrev.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Projektfakta
  • Antal bostäder 19 tomter
  • Säljstart Prel. hösten 2021
  • Upplåtelseform Äganderätt
Projektdokument

Baggböle

Intresseanmälan för planerat projekt

Vi kommer att återkomma med mer information när vi har nya upplysningar om området.

Bostäderna

Oavsett vilket Myresjöhus du väljer att bygga vill vi att det ska vara så enkelt som möjligt. Tillsammans med dig sätter vi stilen för ett helt nytt kapitel. För vad just du ser när du kommer hem och öppnar dörren.

Myresjöhus husmodeller

Husen från Myresjöhus är uppdelade i 1-planshus, 1,5-planshus, 2-planshus, förhöjt väggliv och sluttningshus. Vi har hus i olika stilar - marin, klassisk och lantlig.

Se våra husmodeller

Free your style

Utforska Myresjöhus nya kollektion, där du hittar våra fem senaste hus: Nymåne, Gryning, Morgondagg, Solstrimma och Midnattssol.

Läs mer

Essential Styles

I Myresjöhus standardkollektion hittar du hus ritade av några av branschens bästa arkitekter. Här möter det stilrena och moderna det lantliga och klassiska.

Läs mer

Level One

Vårt instegssortiment Level One gör steget in i ett äkta Myresjöhus lite lättare – utan att du behöver göra avkall på kvaliteten.

Läs mer

Finns i närheten

Ica Kvantum – 5 km

Vårdcentral – 3,5 km

Apotek – 3,5 km

Skola – 3 km

Förskola – 3 km

Busshållplats – 350 m

Arboretum Norr - 1 km

Musköten – 4 km

IKSU spa – 3,5 km

Umedalens bibliotek – 3,5 km

Umeå energicentrum – 2,3 km

Umedalens Skulpturpark – 3,6 km

Bildmuseet – 9 km

 

Brännlands Wärdshus – 2,6 km

Bistro Öe Garage – 3,4 km

Café K – 2,8 km

Pizzeria – 3,5 km

Bygga hus med Myresjöhus

Möjligheterna är många. Valet är ditt. Här hittar du allt du behöver veta om du är intresserad av att bygga nytt hus med Myresjöhus.

Trygghet med totalentreprenad

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi på Myresjöhus erbjuda dig trygghet under alla delar av byggprocessen.

Läs om totalentreprenad

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen.

Till husbyggarskolan