Projekt

Försäljning pågår

Brittsbo

Östersund, Brittsbo

  • Pris Från 3 170 000 kr

Välkommen till Brittsbo!

I Brittsbo, Lugnvik - bara fem kilometer från Östersunds stadskärna - uppför Myresjöhus tre olika parhustyper med upplåtelseformen äganderätt. Projektet avser 13 parhus med totalt 26 bostäder.

14 bostäder släpps i den första etappen. Du kommer här att kunna välja mellan ett bekvämt och modernt boende på 105, 122 eller 124 m², mitt i en naturskön miljö. Till parhusen ingår carport/garage och förråd.

Boväljaren

I Boväljaren får du en praktisk överblick i 3D av samtliga radhus och kan enkelt filtrera på antal rum, storlek, pris och avgift. Du kan dessutom se vilka hus som är lediga, reserverade eller sålda - och anmäla ditt intresse för specifika objekt. Klicka här för att komma till vår Boväljare.

Närservice i Lugnvik

Bara en kilometer från bostadsområdet ligger Lugnvik, där du hittar lokal service som bensinstation med livsmedels- och postservice, frisörer, pizzeria, diverse lunchmatställen, hälsocentral, fritidsgård och kyrka. I Lugnvik finns också förskola, samt skolorna Lugnviksskolan (6-9), samt Sjöängsskolan (f-5).

Det bästa av två världar

En stor del av charmen med att bo i Brittsbo är det härliga läget. Här kan du ta en promenad ner till Storsjön och njuta av ett härligt dopp - lika lätt som du tar bussen in till nöjet i centrala Östersund. Och du, du behöver faktiskt inte ens ta bussen. Det går välplanerade gång- och cykelvägar från Brittsbo de fem kilometerna in till centrum. Så det där med vardagsmotion - ja det blir lätt som en plätt!

Villa Optimal 105 m²

Den välkomnande och klinkrade entrén ligger i en egen liten nisch i huset. Härifrån når du det modernt utrustade köket, wc/dusch samt vardagsrum. Från vardagsrummet kommer du ut på den rymliga uteplatsen. På övervåningen, som nås via en centralt placerad trappa, hittar du husets tre sovrum och ytterligare en wc/dusch. Det rymliga föräldrasovrummet har dessutom utrustats med en klädkammare. Till huset hör också ett enkelgarage.

Villa Optimal 122 m²

Villa Optimal 122 präglas av en smart och genomtänkt planlösning. När du kommer in i huset har du ett praktiskt tvättrum på höger sida. Hall och kök delas sedan av med en skiljevägg och separerar wc/dusch och trappan i husets högra del från köksutrymmet. Bortanför trappan ligger vardagsrum/matplats med utgång till uteplatsen. På övervåningen är ytan noga planerad för att ge plats åt hela fyra sovrum, två klädkammare och ett badrum. Till huset hör också en carport och ett förråd.

Villa Tunet 124 m²

Villa Tunet har en smart planlösning anpassad för familjen som uppskattar både egentid och umgänge. I entrédelen har man samlat kapprum, trappa, wc/dusch och tvättrum. Fortsätter du in i huset når du kök och vardagsrum som ligger i ett öppet samband på hela 42 m². Här är det enkelt att laga mat samtidigt som man pratar med tv-tittande eller läxläsande barn. Tar du trappan upp till övervåningen kommer du in i ett rymligt allrum med utgång till en mysig balkong. På övervåningens bortre del ligger tre sovrum samlade i anslutning till badrummet. Till huset hör också en carport och ett förråd.

 

För mer information

Ritz Sandström, tel 070-235 93 03 
ritz.sandstrom@myresjohus.se

Grant Rutter, tel 070-2097787
grant.rutter@myresjohus.se

Dela detta
Projektfakta
  • Boarea 105-124
  • Pris Från 3 170 000 kr

Få mer information

Intresseanmälan

Finns i närheten

Bensinstation
Livsmedelsaffär
Postservice
Frisörer
Fritidsgård
Kyrka
Hälsocentral
Förskola
Lugnviksskolan (6-9)
Sjöängsskolan (f-5)
Nära till E14
Buss går regelbundet in till centrala Östersund
Storsjön
Frösön
Östersunds utbud
Pizzerior och lunchställen i Lugnvik
Östersunds utbud