Flyttklart i Falken- berg

Villa

Kommande

Cypressvägen 2

Falkenberg, Tröingeberg

  • Antal rum 6 rum och kök

Flytta in i nybyggd villa i attraktiva Tröingeberg

I familjevänliga Tröingeberg, 2,5 km öster om Falkenberg har du nu möjlighet att köpa ett flyttklart Smart 150 från Myresjöhus.

I Tröingeberg bor man med landsbygden som granne men endast en kort bit från centrala Falkenberg. Kommunikationerna här är goda. Området trafikeras av flera busslinjer och järnvägsstation med goda förbindelser både norr- och söderut ligger inom ett bekvämt avstånd. I närheten finns förskolor, skola, mattaffärer, bensinstation och lekplatser. Andra bekvämligheter som restauranger, vårdcentral, butiker med mera ligger inom gång- och cykelavstånd. Här i Tröingeberg har du nu chansen att bli den första som bor i denna 2-plansvilla som vi börjar bygga under våren 2020.

Flyttklart Smart 150 från Myresjöhus

Smart 150 är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset i en klassisk stil med liggande panel, svart tak och spröjsade fönster. Huset kommer även vara utrustat med en veranda och ett isolerat garage om 35,9 kvadratmeter. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ljust mattlackat ek-parkettgolv.

Huset fördelar sig på 150 kvm och består av sex rum och kök. På entréplanet ligger kök och vardagsrum öppet mot varandra och bildar tillsammans en gemensamhetsyta om hela 37 kvm. Köket kommer från HTH och har gråa släta luckor med greppspår och rostfria vitvaror. Här får du ett komplett kök med mikro, kyl, frys, frihängande fläkt, diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, dämpade fullutdragslådor samt mjukstängande luckor. På den resterande delen av entréplanet återfinns ett stort föräldrasovrum, kaklat badrum med duschörn, handukstork och grå kommod samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Går man en trappa upp så möts du av ett stort allrum med plats för en större soffgrupp och en liten läshörna. Här finns även tre sovrum, klädkammare och badrum. Badrummet på det övre våningsplanet är kaklat och inrett med duschhörn, takduschset, handukstork, svart kommod samt komfortvärme.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Viktor Törnqvist.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Planlösning

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Tröinge 12:7
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 150 m²
  • Tomtarea 579 m²
Projektdokument

Visningar

Visningshus

Smart 150

Tids­bokning

Cypressvägen 2, Tröingeberg, Falkenberg

Boka tid

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Viktor Törnqvist

  • 070-601 52 93