Flyttklart i Ronneby

Villa

Kommande

Kristallvägen 4

Ronneby, Ekenäs

  • Antal rum 7 rum och kök
  • Tillhör projekt Ekenäs

Köp ett nybyggt Smart 150 på havsnära tomt i vackra Ekenäs

Nu kan du köpa ett flyttklart Smart 150 strax utanför Ronneby med inflytt hösten 2020.

Smart 150 är en av våra mest populära husmodeller. Huset har en fasad i klassisk stil och en modern planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. I köket rymmer du en stor matsalsgrupp, här finns det gott om plats för att samla både familj och vänner över mysiga middagar. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen och ett litet allrum. Hallen är rymlig med skjutgarderob samt klinkat golv och direkt innanför groventrén finns tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare.

Köket kommer från HTH och är utrustat med vårt rostfria stilpaket, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin och en praktisk köksö. Badrummet på det övre våningsplanet är inrett med duschhörn, takdusch, handukstork, kommod och badkar. På det nedre våningsplanet är badrummet inrett med duschörn och kommod.

Till huset hör även ett kopplat garage om 32,8 kvadratmeter.

Flytta till vackra Ekenäs i Ronneby

Mittemellan Ronneby skärgård, de vackra lövskogsområderna vid Ronnebybrunn och Ronnebyån ligger Ekenäs. Här bor du i fantastiska miljöer samtidigt som stadens bekvämligheter ligger några få minuter från ditt hem. Som boende i Ekenäs blir promenader i pittoreska småbåtshamnar och vackra småbåtshamnar vardag.

Du tar dig till centrala Ronneby på bara några minuter, antingen med bil eller buss. Busshållplats finns ett par hundra meter från bostadsområdet. Här finns affärer och butiker, nöjesliv och föreningsliv.

Flyttklart hus från Myresjöhus

Huset byggs färdigt under hösten 2020 och säljs av Myresjöhus fram till slutbesiktning. Varmt välkommen att kontakta Magnus Hoffner på Myresjöhus i Blekninge om du är intresserad av att köpa det här huset och flytta in under hösten 2020.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.  

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Droppemåla 1:249
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 150 m²
  • Tomtarea 717 m²
  • Tillhör projekt Ekenäs

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Magnus Hoffner

  • 010-434 12 36
  • 0706-01 44 15