Beställ katalog

Flyttklart – för dig som har bråttom hem

Konceptet Flyttklart är precis vad det heter: handplockade hus med väl vald inredning och utrustning, placerade på utvalda tomter runt om i Sverige. Bara att flytta in och njuta av huslivet.

Läs mer om flyttklart

Enkelt och bekvämt

När du väljer ett Flyttklart hus köper du hela huslivet i ett färdigt paket. Precis som på begagnatmarknaden – men med den viktiga skillnaden att allt är nytt och bara ditt från start. Du behöver inte fundera på några renoveringar, eller något underhåll, på lång tid framöver. Och att ett nybyggt hus dessutom är ett energisnålt sådant är verkligen ingen nackdel det heller.

Utvalt och klart

Ett Flyttklart hus innebär att vi har valt ut vår bästa husmodell för just den specifika platsen, både med tanke på hur tomten ser ut – och vilka husmodeller som efterfrågas i området. Vi har också tänkt till lite extra kring valen av inredning och utrustning för att skapa en välkomponerad helhet. Du behöver med andra ord inte bekymra dig med alla val som en husresa vanligtvis innebär, våra husexperter har redan gjort jobbet åt dig. Gillar du det du ser? Då är det bara att slå till.

Så köper du ett Flyttklart

Vissa hus inom konceptet Flyttklart säljs när de står klara, ibland startar vi försäljningen redan innan huset är färdigbyggt. Oavsett i vilket skede som försäljningen drar igång är det smart att vara ute i god tid. Anmäl ditt intresse för huset på webben, så håller vi dig underrättad hela vägen hem. Ett Flyttklart hus säljs alltid med budgivning, och här kan det löna sig att bli OBOS-medlem.

Fina förmåner!

Medlemmar får förtur

Att bli medlem i OBOS är alltid en bra idé, men kanske extra viktigt när du siktar in dig på ett Flyttklart hus. Medlemmar har nämligen rätt att matcha högsta budet, och den som varit medlem längst får frågan om att matcha budet först. Att bli medlem ger dig också fina rabatter och erbjudanden – liksom extra trygghet i form av möjlighet till ekonomisk hjälp om försäljningen av din nuvarande bostad skulle dra ut på tiden.

Läs mer och bli medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.