Projekt

Försäljning pågår

Förslöv

Ängelholm

  • Antal bostäder 8 tomter
Projektfakta
  • Antal bostäder 8 tomter

Allt för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att göra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta. 

Läs mer
Patrik Ekstrand Säljare 070-602 15 12 010-434 12 26

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus i Förslöv

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Bostäderna

Våra hus är ritade av några av branschens bästa arkitekter. Det finns en anledning till att varje rum, varje vägg och varje list sitter där de sitter. Samtidigt är det ingen som vet precis hur du vill bo som du själv. Med ett hus från Myresjöhus har du stor möjlighet att påverka hur ditt nya hus ska se ut. 

Myresjöhus husmodeller

Husen från Myresjöhus är uppdelade i 1-planshus, 1,5-planshus, 2-planshus, förhöjt väggliv och sluttningshus. Vi har hus i olika stilar - marin, klassisk och lantlig.

Se alla våra husmodeller här

Level One. Riktiga Myresjöhus. Till ett litet lägre pris

Tanken med Level One är enkel – vi vill göra steget in i ett äkta Myresjöhus lite lättare. Och lite billigare. Missa inte våra två nya hus Smart 151 och 159!

Läs allt om Level One här

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här.

Välkommen till den skånska idyllen Förslöv

Förslöv är ett växande samhälle vid foten av den mäktiga Hallandsåsen. Tomterna ligger i ett etablerat och lugnt bostadsområde. 

Samhället är beläget i natursköna omgivningar mitt bland böljande åkrar och lövskogsområden. Mot norr sträcker sig Hallandsåsen och 10 minuters bilfärd åt sydväst har du fantastiska badmöjligheter i Segeltorpstrand. Förslöv är med andra ord en sann Skånsk idyll. För naturmänniskan finns flera vandringsleder och rekreationsmöjligheter nära till hands. 

I Förslöv har du tillgång till all service som du behöver i din vardag. Bland annat finns här förskola, skola (F-9), ICA-nära, restauranger och bensinmack. När stadens puls lockar tar du dig enkelt till Ängelholm på ca 10 minuter och Helsingborg på ca 30 minuter med bil. Dessutom tar du dig bekvämt ut i Sverige via Pågatågstationen i Förslöv.

Bygga hus med Myresjöhus

Vi kan det här med hus. Vi har hjälpt nästan hundratusen kunder att bygga hus. Den erfarenheten delar vi gärna med oss av. Våra säljare svarar på alla dina frågor om entreprenadformer och kontrakt, hus och planlösningar, val och tillval.

Ett kontrakt och fast pris

Det enklaste sättet att bygga hus är med vår totalentreprenad. Då skriver du ett enda kontrakt med oss, sedan sköter vi allt. Från markarbetet till överlämningen av nyckeln. Alternativet är delad entreprenad eller generalentreprenad, där du själv får ta betydligt större ansvar.

Läs allt om totalentreprenad

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen steg för steg och ger dig tipsen som gör det lättare att vara nybyggare.

Till Husbyggarskolan

Fem tips för att hitta tomten för din husdröm

Din tomt påverkar på många sätt vilken typ av hus du kan bygga. Läs våra tips som hjälper dig att utvärdera hur du hittar tomten som passar din husdröm!

Läs hela artikeln här

Så ska du tänka med din planlösning

Ditt hus är resultatet av massor av val. Myresjöhus tar dig i handen och hjälper dig att tänka rätt när du fattar ett av de viktigaste. Planlösningen.

Läs hela artikeln här

Husfinansiering - vad behöver du tänka på?

Vi har pratat med Erik Eckerström från Nordea om husmarknaden och vad du behöver tänka på gällande finansieringen av ditt nya hus.

Läs hela artikeln här

Boka möte med Myresjöhus

Vill du träffa en säljare på Myresjöhus för att prata om dina möjligheter om att bygga ett nytt hus med oss? Välkommen att boka möte för att lära dig mer!

Boka möte med Myresjöhus här

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.