Projekt

Försäljning pågår

Fullerö Hage

Storvreta, Fullerö Hage

  • Antal bostäder 6 tomter

Förverkliga din husdröm i Fullerö Hage

Drömmer du om att bygga hus i lantliga miljöer utan att kompromissa med närheten till Uppsala? Nu kan Myresjöhus erbjuda sex nya tomter till försäljning i vackra Fullerö Hage. Här bor du idylliskt samtidigt som du har närhet till centrala Uppsala.

Här kan du bygga valfritt hus från vårt sortiment som passar tomtens förutsättningar - eller varför inte rita upp ditt egna drömhus? Vi tillämpar först till kvarn principen.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 

Projektfakta
  • Antal bostäder 6 tomter
  • Tomtarea Från 938 m²
  • Upplåtelseform Äganderätt
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus i Fullerö Hage

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Glenn Dolk

010-434 14 34

073-410 12 49

Mäklare

Michael Melin

070-767 83 23

Bostäderna

Våra hus är ritade av några av branschens bästa arkitekter. Det finns en anledning till att varje rum, varje vägg och varje list sitter där de sitter. Samtidigt är det ingen som vet precis hur du vill bo som du själv. Med Myresjöhus har du stor möjlighet att påverka hur ditt nya hus ska se ut. 

Myresjöhus husmodeller

Husen från Myresjöhus är uppdelade i 1-planshus, 1,5-planshus, 2-planshus, förhöjt väggliv och sluttningshus. Vi har hus i olika stilar - marin, klassisk och lantlig.

Se alla våra husmodeller här

Level One. Riktiga Myresjöhus. Till ett lite lägre pris

Tanken med Level One är enkel – vi vill göra steget in i ett äkta Myresjöhus lite lättare. Och lite billigare. Missa inte våra två nya hus Smart 151 och 159!

Läs allt om Level One här

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Fullerö Hage

Fullerö Hage är en ny stadsdel som växer upp strax utanför centrala Uppsala. Här råder det inga tvivel om att du bosätter dig i ett naturnära bostadsområde med lövskog och naturupplevelser inpå knuten. Och du har dessutom nära till sådant som får vardagen att fungera problemfritt. Livspusslet kan inte bli enklare!

Bo i idyllen

Fullerö Hage är beläget ca en mil utanför centrala Uppsala. Här får du det bästa av två världar. Samtidigt som du kan ta en avkopplande skogspromenad i den vackra lövskogen eller ta en cykeltur på den lantliga småvägarna har du centrala Uppsala inom bekvämt avstånd. 

Utöver de utmärkta läget i förhållande till Uppsala har du som husägare i Fullerö Hage även omedelbar närhet till Storvreta. I och med detta har du alla vardagens nödvändigheter endast några minuter bort. Här finns bland annat matbutik, restauranger, förskola och skola. Dessutom erbjuder området goda kommunikationsmöjligheter i form av pendeltåg, buss och närhet till E4:an.

Bygga hus med Myresjöhus

Vi kan det här med hus. Vi har hjälpt nästan hundratusen kunder att bygga hus. Den erfarenheten delar vi gärna med oss av. Våra säljare svarar på alla dina frågor om entreprenadformer och kontrakt, hus och planlösningar, val och tillval.

Ett kontrakt och fast pris

Det enklaste sättet att bygga hus är med vår totalentreprenad. Då skriver du ett enda kontrakt med oss, sedan sköter vi allt. Från markarbetet till överlämningen av nyckeln. Alternativet är delad entreprenad eller generalentreprenad, där du själv får ta betydligt större ansvar.

Läs allt om totalentreprenad

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen steg för steg och ger dig tipsen som gör det lättare att vara nybyggare.

Till Husbyggarskolan

Fem tips för att hitta tomten för din husdröm

Din tomt påverkar på många sätt vilken typ av hus du kan bygga. Läs våra tips som hjälper dig att utvärdera hur du hittar tomten som passar din husdröm!

Läs hela artikeln här

Så ska du tänka med din planlösning

Ditt hus är resultatet av massor av val. Myresjöhus tar dig i handen och hjälper dig att tänka rätt när du fattar ett av de viktigaste. Planlösningen.

Läs hela artikeln här

Husfinansiering - vad behöver du tänka på?

Vi har pratat med Erik Eckerström från Nordea om husmarknaden och vad du behöver tänka på gällande finansieringen av ditt nya hus.

Läs hela artikeln här

Boka möte med Myresjöhus

Vill du träffa en säljare på Myresjöhus för att prata om dina möjligheter om att bygga ett nytt hus med oss? Välkommen att boka möte för att lära dig mer!

Klicka här för att boka möte