Bli OBOS-medlem få förtur

Projekt

Kommande försäljning

Fullerö

Storvreta, Fullerö

  • Antal bostäder 10 tomter / flyttklara hus

Tomter och flyttklara hus i fina Fullerö

Mitt emellan stad och landsbygd, med bra pendlarläge, hittar du den nya växande stadsdelen Fullerö. Här planerar vi för ett nytt bostadsområde med både flyttklara hus och tomter med bygglovsbeviljade Smart 150

I Fullerö får du det bästa av två världar - dels kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen. Området ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Här finns det du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop, som närbutik och bensinstation men även en alldeles nybyggd förskola precis runt knuten. Fullerö har dessutom ett ypperligt pendlarläge, med såväl bra bil- och cykelvägar som tåg- och bussförbindelser till närliggande städer.

Här kommer vi inom kort erbjuda flyttklara hus och tomter med bygglovsbeviljade hus, samtliga av den populära modellen Smart 150. Husen passar utmärkt för en större barnfamilj som vill leva villalivet fullt ut och inte tumma på vare sig utrymme eller bekvämlighet. Planlösningen är modern med öppen planlösning för kök och vardagsrum på entréplan, medan du finner husets mer privata utrymmen på det övre våningsplanet.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Projektfakta
  • Antal bostäder 10 tomter / flyttklara hus
  • Upplåtelseform Äganderätt

Fullerö

Intresseanmälan för kommande projekt

Vi kommer att återkomma med mer information när vi har nya upplysningar om området.

Kontaktpersoner

Mäklare

Michael Melin

070-767 83 23

Mäklare

Felix Jacobsson

073-673 82 20

Lev livet fullt ut i Fullerö

Strax norr om Uppsala, och lite söder om Storvreta, ligger fina Fullerö. Ett nytt, växande, bostadsområde granne med naturen. Ett perfekt läge för såväl en guldkantad vardag som en väl fungerande sådan.

Läs hela artikeln här

Smart 150

Smart 150 är ett huset som rymmer en större barnfamilj och hämtar sin inspiration från funkisarkitekturen, men här har det anpassats med en fasad i klassisk-stil.

 

Läs mer om Smart 150

Är du flyttklar?

Flyttklart från Myresjöhus är färdigbyggda hus på noggrant utvalda tomter runt om i landet. Alla hus är färdigställda och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer. Har du bråttom hem?

Se alla flyttklara hus