Projekt

Försäljning pågår

Tomter i Lilla Tjärby

Laholm, Lilla Tjärby

  • Antal bostäder 15 tomter

Bygg hus med Myresjöhus i Lilla Tjärby

I ett lugnt och naturnära område i Lilla Tjärby växer ett nytt område fram. Här bor du vackert nära havet och naturen. På bara femton minuter med bil når du långgrunda havsstränder, mjukt böljande sanddyner och härliga sommarbad.

Kontakta Myresjöhus i Halmstad för att få veta mer om de stora tomterna där den generösa detaljplanen godkänner både 1- och 1,5-plansvillor som vi har en mängd varianter att välja på.

Projektfakta
  • Antal bostäder 15 tomter

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus i Lilla Tjärby

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Viktor Törnqvist

  • 070-601 52 93

Bostäderna

Oavsett vilket Myresjöhus du väljer att bygga vill vi att det ska vara så enkelt som möjligt. Tillsammans med dig sätter vi stilen för ett helt nytt kapitel. För vad just du ser när du kommer hem och öppnar dörren.

Bygg 1- eller 1,5-planshus

På de här tomterna rekommenderar har du möjlighet att bygga hus med 1 plan eller 1,5 plan. Myresjöhus erbjuder olika husmodeller i dessa storlekar.

Se våra husmodeller här

Free your style

Utforska Myresjöhus nya kollektion, där du hittar våra fem senaste hus: Nymåne, Gryning, Morgondagg, Solstrimma och Midnattssol.

Läs mer

Essential Styles

I Myresjöhus standardkollektion hittar du hus ritade av några av branschens bästa arkitekter. Här möter det stilrena och moderna det lantliga och klassiska.

Läs mer

Level One

Vårt instegssortiment Level One gör steget in i ett äkta Myresjöhus lite lättare – utan att du behöver göra avkall på kvaliteten.

Läs mer

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här.

Barnvänligt och naturnärra i Lilla Tjärby

Trivsamma Lilla Tjärby med cirka 950 invånare ligger i Norra Laholm endast två kilometer från Laholms stad. Här bor du naturskönt i ett barnvänligt villaområde med bara en kort promenad från såväl Laholms centrum som fina naturområden. I Lilla Tjärby finns mycket att upptäcka, inte minst i form av härliga naturupplevelser. Närheten till havet bjuder in till såväl bad- som båtliv och mysiga picknickar längs stranden. 

Ett rikt friluftsliv

Laholm är en tätort på frammarsch och i närområdet finns aktiviteter för både stora och små. Inne i Laholm finns det bland annat en simhall, skatepark, gocart och en trivsam stadspark.

Norr om samhället ligger Lilla Tjärbysjön och genom Laholm flyter ån Lagan där du kan fiska lax och öring. En bit bort hittar du Vallåsens skidanläggning där hela familjen vintertid kan åka slalom i varierade backar. På bara femton minuter tar du dig till den välkända milslånga stranden i Mellbystrand. Lika lång tid tar det att ta sig med bil till både Halmstad och Båstad. 

Alla bekvämligheter på nära håll

I Lilla Tjärby finns en jourlivs där du kan köpa det mesta som behövs för en enkel vardag, eller ta en kaffe på språng. Närheten till Laholms centrum gör att du smidigt kan ta del av all service som finns där. Som till exempel affärer, restauranger, biograf, apotek och vårdcentral.

För alla barnfamiljer kan det kännas bra att det finns en förskola i Lilla Tjärby, och när barnen istället börjar i skola åker de skolbuss in till Laholm

Goda kommunikationer

Bussförbindelserna från Lilla Tjärby till Laholm och Halmstad är goda och det finns en fin cykelväg mellan Veinge och Laholm som passerar genom samhället. 

Lilla Tjärby är en populär pendlarort. Från Lilla Tjärby är det fem minuters bilväg eller tio minuters cykeltur in till Laholm där du hoppar på tåget och smidigt pendlar till Göteborg i norr och Malmö i söder.

Bygga hus med Myresjöhus

Möjligheterna är många. Valet är ditt. Här hittar du allt du behöver veta om du är intresserad av att bygga nytt hus med Myresjöhus.

Trygghet med totalentreprenad

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi på Myresjöhus erbjuda dig trygghet under alla delar av byggprocessen.

Läs om totalentreprenad

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen.

Till Husbyggareskolan