Säljstart 20 oktober

Projekt

Kommande försäljning

Tomter i Skeda Udde

Linköping, Skeda Udde

  • Antal bostäder 25 tomter/flyttklara hus
  • Säljstart 20 oktober

Tomter och flyttklara hus i Skeda Udde

I lantliga och trivsamma Skeda Udde planerar vi för ett nytt bostadsområde med både tomter och flyttklara hus. Här bor du lagom lantligt, med hela Linköpings utbud på lagom avstånd.

I Skeda Udde kan du njuta av villalivet fullt ut – med promenadavstånd till förskolor, idrottsplats, lekplatser och lanthandeln som erbjuder allt från middagsmat, med gott om närproducerade inslag, till byggvaror. Lika nära har du till Sörgårdens Gästgiveri. Här kan du ordna egna festligheter, äta pizza på helgerna och gå på pubkväll i stallet under sommarsäsongen – och äta julbord på vintern. Och när stadspulsen lockar tar du bilen till Linköping på 15-20 minuter. Vill du hellre ta bussen tar resan till resecentrum strax över halvtimmen.

Här kommer vi inom kort att erbjuda flyttklara hus och tomter där du tillsammans med oss kan bygga ditt drömhus. Ett flyttklart hus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustat med inredning och utrustning av hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Området består av totalt 25 tomter och kommer att släppas i 2 etapper. Här kommer vi också att bygga ett visningshus.

Vi förbehåller oss rätten att prisjustera under projektets gång.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Projektfakta
  • Antal bostäder 25 tomter/flyttklara hus
  • Säljstart 20 oktober
  • Upplåtelseform Äganderätt

Visningar

Områdesvisning

söndag 17 okt

12:00-14:00

Skeda Udde, Linköping

Läs mer

Skeda Udde

Intresseanmälan för kommande projekt

Vi kommer att återkomma med mer information när vi har nya upplysningar om området.

Kontaktpersoner

Säljare

Michael Tegnestål

010-434 13 84

072-523 88 83

Nordea Bank

Jonas Wahlström

010-156 22 45

Myresjöhus husmodeller

Husen från Myresjöhus är uppdelade i 1-planshus, 1,5-planshus, 2-planshus, förhöjt väggliv och sluttningshus. Vi har hus i olika stilar - marin, klassisk och lantlig.

Se våra husmodeller

Njut av villalivet i trivsamma Skeda Udde

Drömmer du också om det ljuva villalivet? Om en enklare vardag, där skogspromenaden inte blir ett helt projekt, där du kan njuta av lugnet på altanen och där barnen kan springa rätt ut i leken? Då är du välkommen till Skeda Udde!

Läs mer om området