Beställ katalog

Projekt

Försäljning pågår

Tomter i Skeda Udde

Skeda Udde, Linköping

  • Antal bostäder 25 tomter

Njut av villalivet i trivsamma Skeda Udde

Drömmer du också om det ljuva villalivet? Om en enklare vardag, där skogspromenaden inte blir ett helt projekt, där du kan njuta av lugnet på altanen och där barnen kan springa rätt ut i leken? Då är du välkommen till Skeda Udde!

Läs mer om området

Allt för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att göra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta. 

Läs mer
Projektfakta
  • Antal bostäder 25 tomter
  • Upplåtelseform Äganderätt

Upptäck våra husmodeller

Här finns 1-planshus, 1,5-planshus och 2-planshus – i flera olika stilar. Modern, Industriell, Lantlig, Sekelskifte och Ocean Living, vilken blir din favorit?

Se våra husmodeller

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen.

Till husbyggarskolan

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som bygger ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Kontaktpersoner

Säljare

Michael Tegnestål

  • 010-434 13 84
  • 072-523 88 83

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.