Beställ katalog

Projekt

Försäljning pågår

Tomter i Slättanäs

Slättanäs, Ronneby

  • Antal bostäder 23 tomter
  • Pris Från 495.000 kr

Höstens bästa deal i Slättanäs: spara 200 000 kr

Bli en av de 3 första kunderna som köper hus eller tomt här – få 200 000 kr rabatt. Missa inte chansen, erbjudandet gäller bara de tre första kunderna, som längst till och med 30/11 2023

Kontakta oss

Hitta bostad

Tomter i Slättanäs

15
Till salu
1
Reserverade
5
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Objektstyp
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 23 tomter
  • Tomtarea Från 1 041 m²
  • Pris Från 495.000 kr
Projektdokument

Allt för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att göra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta. 

Läs mer

En lite härligare vardag i Slättanäs

Slättanäs är ett naturskönt område med gott om fina promenadstigar att upptäcka i skogarna runt omkring. Men här har du också nära till havet. Till Slättanäs badplats cyklar du på en kvart, och till småbåtshamnen har du bara en kort promenad. Läge för att njuta av livet, med andra ord.

Läs mer om området

Myresjöhus husmodeller

Husen från Myresjöhus är uppdelade i 2-planshus, förhöjt väggliv, 1,5-planshus, sluttningshus och 1-planshus. Vi har hus i olika stilar - marin, klassisk och lantlig.

Se alla våra husmodeller här

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen steg för steg och ger dig tipsen som gör det lättare att vara nybyggare.

Till Husbyggarskolan
Magnus Hoffner Säljare 0706-01 44 15 010-434 12 36

Vill du veta mer?

Hör av dig för att veta mer om tomterna i Slättanäs!

Prisvärt alternativ med SmålandsVillan

På tomterna i Slättanäs har du också möjligheten att istället välja att bygga nytt hus med vårt systerbolag SmålandsVillan, som också ingår i koncernen OBOS, som är en av Nordens största bostadsutvecklare. Har kan du se vad SmålandsVillan erbjuder i Slättanäs.

Läs mer om SmålandsVillan här

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.