Beställ katalog

Visningshus

Klappersten x Lantlig

Torsvägen 149, Kolmården

Kliv in i ett visningshus på vägen mot ditt drömhus

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när du funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Vi välkomnar er till visning av vårt nya visningshus Klappersten i Torsviken, utforska det trivsamma 2-planshus. Entréplan bjuder på generösa sociala ytor, och sedan väntar familjens privata oas en trappa upp – med ett stort allrum och en lyxig balkong som extra bonus. 

Klappersten erbjuder utsökta ljusinsläpp och vackra siktlinjer rakt igenom huset. Trappans placering och öppningen upp genom bjälklaget låter ljuset flöda mellan de båda våningsplanen. På entréplan finner vi en luftig öppen planlösning för kök, matplats och vardagsrum med dubbla utgångar till uteplats och trädgård. I anslutning till entrén finns också ett utmärkt gästrum eller hemmakontor, toalett med dusch och husets fina tvättstuga med groventré.

På övervåningen finns tre sovrum och ett större allrum. En fransk balkong på entrésidan och en terrass ut mot trädgårdssidan gör att allrummet flödar av ljus från flera väderstreck och blir till en perfekt plats att njuta av utsikten. Här uppe finns också ett rejält badrum med plats för både badkar och dubbeldusch.

Patrik Wirro Säljare 070-224 99 68 010-434 13 83

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

2-planshus

Klappersten

  • 166 m2
  • 4 sovrum
Mer om husmodellen Klappersten x Lantlig
Youtube video preview

Patrik har svaret!

Därför ska du gå på visning

Bilder och planlösningar i all ära, i visningshuset får husdrömmen liv. Att besöka ett visningshus har så många fördelar, här får du reda på några av dem.

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Norrköping

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.