Beställ katalog

Stallarholmen är något alldeles extra

Stallarholmen passar perfekt för dig som vill bo lugnt och naturnära – men ändå ha service inom räckhåll. Det här är en ort som sprudlar av kreativitet och har gott om eldsjälar som får saker gjorda. Det mesta händer i det gula industrihuset, här ordnas mängder av aktiviteter för alla åldrar – året om. Missa till exempel inte den populära Korv & Bröd festivalen på vårkanten varje år.

Bad, båtliv och annat skoj

Att bo med närhet till vatten är något alldeles extra. Här har du alla möjligheter till svalkande dopp och spännande utflykter med båt. Barnvänliga Östabadet ligger till exempel mitt i byn. Och trots att Stallarholmen inte är så stort finns här massor av aktiviteter: fotboll, skytte, ridning, yoga, capoeira, dans, barngymnastik och mycket mer. Här finns också Sveriges största vikingaförening som ordnar en årlig välbesökt vikingafestival. Och i augusti hålls Stallarholmens Visdagar där riktigt stora artister brukar framträda.

Vardagsliv och vardagslyx

Här har du bekvämt gångavstånd till såväl förskola som skola (F-6). Färskt surdegsbröd av högsta klass handlar du på Printz Bageri och såväl vardagsmat som ingredienser till fredagsmyset finns på ICA Supermarket Skeppet. Stallarholmen har också rekordmånga småföretag som hjälper till med att sätta guldkant på din vardag med allt från frisör till veterinär och vintagekläder.

Med stadslivet inom räckhåll

Stallarholmen ligger inte bara vackert vid Mälaren, utan även strategiskt placerat mitt emellan Strängnäs och Mariefred, omkring en kvart från vardera orten med bil. Till Stockholm tar du dig på en timme, till Eskilstuna tar det omkring 40 minuter och på samma tid är du framme i Södertälje. Vill du hellre åka kollektivt har du nära till bussen som tar dig till Strängnäs – eller till Läggesta station där du sedan kan åka vidare mot Stockholm med tåg.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.