Beställ katalog

Bo med naturen som granne

I Tahe har du inte bara nära till härliga naturupplevelser – du bor faktiskt mitt bland dem. Här behöver du minsann inte ta bilen till skogspromenaden eller kvällsdoppet, Tahesjön ligger till exempel bara en kort promenad bort.

Härliga naturupplevelser

Föredrar du lite längre promenader, varför inte bege dig upp till Tabergstoppen? Uppe på det magnifika berget hittar du flera vandringsleder där du kan du njuta av den häftiga naturen, utsikten och Tabergs rika, biologiska mångfald. Här kan du också äta en läcker lunch efter förmiddagens vandring. Och på tal om läckerheter, vid Tabergs fot hittar du det lilla mysiga konditoriet Rosetten. Här finns allt som ska finnas på ett riktigt konditori.

Ett aktivt föreningsliv

I Taberg, och i området runt omkring, finns ett aktivt föreningsliv som gör det enkelt att utöva din hobby – eller kanske hitta ett helt nytt intresse? Med naturen precis runt knuten har du dessutom möjlighet att upptäcka nya, spännande platser. Om du inte stannar hemma och njuter av lugnet på altanen, eller påtar i din egen trädgårdstäppa, förstås.

Livet i området

Det finns något oemotståndligt i småstaden. Allt är lite lugnare, lite trevligare och lite mer familjärt. Småstaden är en plats där du själv får ta plats och känner grannarna i kvarteret. Precis så är det att bo här. För att vara en liten ort har Taberg det mesta du behöver för att vardagslunken ska kännas bekväm. Här har du gång- eller cykelavstånd till det mesta: både ICA och Coop, biblioteket, frisörer, motionsspåren vid idrottsplatsen, skolor och förskolor – med mera.

Goda pendlingsmöjligheter

Men inte nog med att du kan njuta fullt ut av småstadslivet, du har också hela Jönköpings utbud inom räckhåll. Du cyklar till exempel till Taberg station på under 10 minuter och därifrån tar tåget dig till Jönköping cirka 20 minuter. Vill du hellre ta bilen tar resan omkring en kvart. Jobbar du i Torsvik cyklar du till jobbet på ungefär samma tid – eller så hoppar du på bussen, resan tar då cirka 5 minuter och du bor granne med busshållplatsen. Självklart kan du även ta bussen till Tabergs station, och ända till Jönköping med, för den delen.

Projekt

Försäljning pågår

Tahe

Tahe, Taberg

  • Antal bostäder 19 tomter/flyttklara hus
Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.