Beställ katalog

Lantligt lugn på lagom avstånd från staden

Vill du njuta av livet lagom mycket på landet, men ändå ha stadslivet i Västerås inom räckhåll? Välkommen till Bullsta! Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, med cykelavstånd till både F-6-skola och förskolor i Dingtuna. In till centrala Västerås tar du dig på 15-20 minuter med bil.

Läge för det goda livet

Det här är ett läge för livsnjutare i alla åldrar, inte minst tack vare det härliga lantliga lugnet. Här lever du med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. En cykeltur bort startar till exempel Dingtunaspåret, ett fint motionsspår som är skoj för hela familjen. Här kan man nämligen leta efter Dingisarna: små stenfigurer som gömmer sig lite varstans i skogen. Vill du vidga vyerna lite ligger flera naturreservat, som fina Strömsholm till exempel, och flera badplatser bara omkring en kvart bort med bil. Och varför inte ta cykeln till honungskiosken på Timmelsta honung och köpa lokalproducerad honung?

Detalj-Skog-2.jpg

Läge för en aktiv fritid

I anslutning till Dingtunaspåret finns även ett utegym för den som vill låta musklerna jobba lite extra. Annars har Dingtuna GIF verksamhet inom både fotboll och innebandy – och gympa för barn och vuxna. Gillar du golf tar du dig till både Fullerö Golfklubb och Strömsholms Golfklubb på omkring en kvart i bilen. På samma tid når du förresten även flera ridskolor, bra att veta om någon i familjen gillar hästar…

En förvånansvärt smidig vardag

Att bo så här vackert kan förstås innebära att vardagspusslet blir lite mer komplicerat. Men så behöver inte alls vara fallet här. I Dingtuna finns flera förskolor och Dingtuna skola erbjuder undervisning från förskoleklass till årskurs 6. Som varje ort med självaktning finns här även en pizzeria, perfekt när matlagningslusten inte är på topp. Storhandlar – och shoppar loss – gör du lämpligen på Erikslund, dit tar du dig på tio minuter i bilen.

Lyckan - WHYMAC -08.jpg

Med stadslivet inom räckhåll

När jobb eller studier kallar har du även smidig pendling dit. Åker du bil är du inne i centrala Västerås på 15-20 minuter. Men du kan också ta buss, eller tåg från Dingtuna station. Prickar du in ett direkttåg tar resan under tio minuter, och till stationen cyklar du också på tio minuter. Och efter en hektisk dag i stan är det härligt att komma hem till det lantliga lugnet i Bullsta igen.

Projekt

Försäljning pågår

Bullsta

Västerås, Bullsta

  • Antal bostäder 12 villor
Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.