Beställ katalog

Så inreds ett Myresjöhus

Välkommen till oss på Myresjöhus! Vi ser verkligen fram emot att du ska inreda ett av våra visningshus. I den här guiden berättar vi mer om vilka vi är, och vad vi menar med att våra visningshus ska inredas för att hålla stilen med vårt övriga marknadsföringsmaterial. Trevlig läsning!

Kvalitet, stil och smak

Ett Myresjöhus andas kvalitet in minsta detalj. Från arkitektens design till materialvalen och tillvalen – ja, hela vägen fram till ett färdigt hus. Stil och personlig smak är viktigt, både för oss och för våra kunder. Därför erbjuder vi både flera inspirerande stilar och mängder av möjligheter att få ditt hus precis som du vill ha det. Det här är vilka vi är, och det ska synas. Från katalogen till webben och ända in i visningshuset. Det är helt enkelt viktigt att vi håller stilen i alla våra kanaler.

Dröm möter hem

Ett Myresjöhus ska upplevas som något alldeles extra. Ett vackert, modernt hem med alla bekvämligheter – en plats där de flesta önskningar kan gå i uppfyllelse. Inredningen av våra visningshus görs med känsla för detaljerna, oavsett vilken stil som valts. Det ska absolut kännas som ett hem, fast lite bättre. En lagom mix av dröm och hem, lyxigt men inte ouppnåeligt – och vi ser gärna att detta förmedlas genom din inredning.

Naturen är alltid närvarande

Precis som våra trähus har sina rötter i våra svenska skogar, hämtar vi inspirationen till våra hus från naturen. Det är också därifrån många av våra husmodeller får sina namn. Ett visst mått av nutida naturromantik med tydlig skandinavisk touch genomsyrar allt vi gör, och skapar känslan av ett äkta Myresjöhus. Det kan ta sig uttryck i allt från husens generösa ljusinsläpp och rymden i planlösningen, till val av kulörer och material. Oavsett vilken stil vi visar är Myresjöhus-känslan alltid närvarande.

Upptäck våra stilar

Våra kunder är ofta av det medvetna slaget, inte minst när det handlar om stil. Därför lägger vi stort fokus på att visa upp våra hus i våra utvalda stilar, såväl interiört som exteriört. Därför vill vi också att varje visningshus, oavsett om det är ett Smart-hus eller ett Free Your Style-hus, inreds enligt våra stilar. Här går vi igenom dem. Fler bilder att inspireras av hittar du naturligtvis på myresjöhus.se.

Modern

Nordiskt ljus, stilren harmoni. Avskalat – men aldrig kallt. Vårt moderna uttryck andas skandinavisk elegans. Det viktigaste här är att det ska kännas just modernt – vilket lämnar rum för dig som inredare att använda din fingertoppskänsla till att skapa något som verkligen känns ”just nu”.

Nyckeln till stilen: skandinavisk elegans. Ljusa träslag, naturmaterial och rena linjer – men också fritt fram att våga mer kulör så länge vi håller stilen.

Industriell

Ett tydligt släktskap med den moderna stilen, men med inspiration från den industriella trenden. Fortfarande stilrent, men med mer svärta. Målet är ett hem med personlighet – men också ett välkomnande sådant, så se till att det inte blir för mycket av det goda…

Nyckeln till stilen: lagom attityd. En färgpalett med grått, greige och svart, gärna mörkt trä och läder. Svarta spröjs på fönster och glaspartier, industriinspirerade möbler och detaljer. Balansera gärna med mjuka textilier och naturmaterial som värmer upp uttrycket.

Tradition

Ljust och välkomnande. Ombonat, klassiskt och tidlöst. Inom uttrycket tradition ryms egentligen flera olika stilar: lantligt, sekelskifte och vår skandinaviska tolkning av New England-stilen: Ocean Living. Här möter vi hemmets hem, det klassiska uttrycket har trots allt en speciell plats i våra svenska villahjärtan.

Nyckeln till stilen: den hemtrevliga mixen. Ljusa kulörer: från vitaste vitt till mer värme, beroende på vilken stil du siktar på. Det samma gäller val av mönster på exempelvis textilier. Andra nyckelingredienser är möbler i trä och väl utvalda detaljer – gärna enligt principen något gammalt, något nytt.

Vem vill flytta in här?

När vi väljer ut vilket visningshus som ska byggas på en viss plats är det flera aspekter som spelar in. Naturligtvis vad som passar på platsen, men också vilka husmodeller som efterfrågas i området. Fråga Myresjöhus lokala säljare vilken husets primära målgrupp är. Målsättningen med visningshuset är ju att få våra kunder att hitta hem hos oss. När du inreder: fundera på vem du tror kommer att vilja flytta in här.

Låt hemmets hjärta sätta tonen

För många är köket husets viktigaste rum, och sedan de öppna planlösningarna erövrade världen har köket också kommit att bli en viktig del i husets röda tråd. Med andra ord spelar stilvalen i köket stor roll för helheten, så det är bra om din inredning harmonierar med dessa.

Använd gärna för-älskade föremål

Ett nybyggt hus kan kännas lite kalt och kallt utan de rätta inredningsdetaljerna. Att plocka in utvalda loppis- eller second hand-fyndade föremål som ligger rätt i tiden och stilen är ett utmärkt sätt att föra in mer värme. Lika hållbart som trivsamt.

Mixa och matcha

Som du vet handlar en lyckad inredning om den där berömda röda tråden. Men, ingen regel utan undantag. Att låta stilar närma sig varandra, i stil med att mixa en skopa industriellt med en nypa modernt kan mycket väl bli ett framgångsrecept.

Lycka till nu, vi ser fram mot att se resultatet!

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.