Beställ katalog

Finn din inre ro i natursköna Nösnäs

Drömmer du om ett boende där segling, båtliv och morgondopp endast är en cykeltur bort? Då har du kommit rätt! Här i Nösnäs utanför Stenungsund bor du i ett tryggt och jordnära bostadsområde uppskattat av människor i alla åldrar.

Hitta bostad i området!

VÄSTKUSTANDA MED ALLA BEKVÄMLIGHETER

Utanför Stenungsund i Strandnorum hittar du det natursköna området Nösnäs.

I Nösnäs bor du med naturen strax utanför husknuten med alla möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området Svartedalen som är ett av Sveriges största orörda naturområden. För den våghalsige ligger västerhavet ett stenkast bort, där svalkande bad och skvalpande vågor är en del av vardagen. 

Nösnäs är beläget i området Strandnorum, som snabbt har blivit uppskattat av människor i alla åldrar som vill bo på västkusten. Här finns både väl sammanhållna villakvarter och nybyggda bostadsrätter i ett tryggt och välkomnande bostadsområde. Tryggheten i kombination med goda förbindelser skapar alla förutsättningar för att trivas bra. 

Myresjöhus driver idag flera projekt i området, där både tomter och flyttklara hus är tillgängliga för den som vill finna ro i en naturskön miljö.  

 

Villa

Till salu

Ingas Väg 11

Stenungsund, Nösnäs

  • Adress Ingas Väg 11
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 166 m²
  • Tomtarea 1 292 m²
  • Pris Från 7 995 000 kr
Läs mer

Bygg hus utan amorteing i två år

I samarbete med Nordea erbjuder Myresjöhus amorteringsfrihet i två år för dig som just nu väljer att bygga nytt hus med oss

Läs mer om erbjudandet
Youtube video preview

Tryggt och personligt

Vi kan det här med hus. Vi har hjälpt nästan hundratusen kunder att bygga hus. Den erfarenheten delar vi gärna med oss av. Se videon när vi levererade hus 95.000 till Malin & Daniel!

KONTAKTA OSS FÖR ATT BOKA TID

PERSONLIG VISNING NÄR DET PASSAR DIG

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.