Säljstart 15 februari

Villa

Kommande

Åkerbruksgatan 75

Svedala

  • Tomtarea 810 m²
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Pris Från 6 595 000 kr
  • Säljstart 15 februari

Flytta in i nybyggd 1,5-plansvilla i natursköna Svedala

I natursköna och barnvänliga Svedala har du nu chansen att bli ägare till ett nybyggt hus med inflyttning under våren 2022.

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 167 kvm med 6 rum och kök. På entréplan möts du av en rymlig hall med tvätt och groventré direkt till vänster. Lite längre in finner du ett mindre badrum som är inrett med kakel och klinker, dushhörn och kommod. Husets master bedroom finner du också på det här våningsplanet och där finns det gott om förvaringsmöjligheter. Köket är ett U-kök med bardisk i direkt anslutning mot husets matplats. (Klicka här för att se ritningen på köket). Vardagsrummet ligger istället lite avskilt från köket men bjuder på stora gemenskapsytor. En perfekt plats att samla släkt och vänner under årets alla högtider och festligheter. 

När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så möts du av ett trevligt litet allrum med ett fantastiskt ljusinsläpp från husets fyra takfönster. Här hittar du också tre trevliga sovrum, en klädkammare och ett lyxigt badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn, takdusch, badkar och kommod. 

Till huset hör en carport med islorerat förråd. Tomten är grovplanerad. Läs mer om huset här.

Flytta till Svedala

Svedala är en populär inflyttningsort, vackert belägen i det skånska landskapet. Här bor du nära naturen samtidigt som världen aldrig är långt borta. Just närheten till Lund, Malmö och Köpenhamn är förstås en av Svedalas stora fördelar. Men Svedala är också en liten pärla i sig. Här finns det mesta som krävs för ett välfungerande vardagsliv och händelserika helger – med flera skolor, matbutiker, gym, idrottsanläggningar och mysiga caféer. Svedala må vara litet, men här finns minsann stora möjligheter. Lugna och trygga områden lockar såklart många barnfamiljer – och Svedala är inget undantag. Med både Aggarpsskolan och Aggarpsvallens idrottsanläggning inom promenadavstånd är området som gjort för barn att upptäcka nya platser och hitta nya vänner och intressen.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan för att få mer information inför säljstarten. Huset säljs i samarbete med Bjurfors. Läs mer på bjurfors.se och kontakta mäklare Gustav Cagmo ifall du är intresserad av att köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma. 

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Svedala 306:352
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 167 m²
  • Pris Från 6 595 000 kr
  • Säljstart 15 februari

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Mäklare

Gustav Cagmo

  • 0701-64 67 04