Säljstart 29 juni

Villa

Kommande

Åkerbruksgatan 77

Svedala

  • Antal rum 6 rum och kök
  • Pris Från 5 495 000 kr
  • Säljstart 29 juni

Flytta in i nybyggd 1-plansvilla i natursköna Svedala

I natursköna och barnvänliga Svedala har du nu chansen att bli ägare till ett nybyggt hus med inflyttning under hösten 2021

Välkommen till denna nyproducerade villa om 126 kvm med 6 rum och kök. Husets mitt präglas av en mysig umgängesdel med ett vackert ryggåstak som bidrar till en känsla av rymd. Här finns det plats för såväl soffmys med familjen som trevliga middagsbjudningar med vännerna. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket och bardisken som gör det enkelt att umgås med kocken under middagsbestyren. Det stilrena köket kommer från HTH och är utrustad med en komplett maskinpark och rostfria vitvaror. (Klicka här för att se ritningen på köket). I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare och kaklad toalett med takdusch och kommod. Här finns även en tvättstuga som är utrustad med torktumlare. I den andra änden av huset finns ett mindre allrum, tre sovrum, klädkammare och kaklat badrum med duschhörn, takdusch och kommod.

Huset har en putsad fasad med liggande trädetaljer och en carport med förråd i liggande panel. 

Svedala är en populär inflyttningsort, vackert belägen i det skånska landskapet. Här bor du nära naturen samtidigt som världen aldrig är långt borta. Just närheten till Lund, Malmö och Köpenhamn är förstås en av Svedalas stora fördelar. Men Svedala är också en liten pärla i sig. Här finns det mesta som krävs för ett välfungerande vardagsliv och händelserika helger – med flera skolor, matbutiker, gym, idrottsanläggningar och mysiga caféer. Svedala må vara litet, men här finns minsann stora möjligheter. Lugna och trygga områden lockar såklart många barnfamiljer – och Svedala är inget undantag. Med både Aggarpsskolan och Aggarpsvallens idrottsanläggning inom promenadavstånd är området som gjort för barn att upptäcka nya platser och hitta nya vänner och intressen.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan för att få mer information inför säljstarten. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta mäklare Gustav Cagmo.

Notera att bilderna är exemeplbilder och att avvikelser kan förekomma.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Svedala 306:351
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 126 m²
  • Pris Från 5 495 000 kr
  • Säljstart 29 juni

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Mäklare

Gustav Cagmo

  • 040 – 608 30 74

VR-visning Smart 126