Flyttklart i Svedala

Villa

Såld

Åkerbruksgatan 79

Svedala

  • Tomtarea 912 m²
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Pris Från 6 495 000

Flytta in i nybyggd 1,5-plansvilla i natursköna Svedala

I natursköna och barnvänliga Svedala har du nu chansen att bli ägare till ett nybyggt hus med inflyttning under vintern 2021/2022

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 167 kvm med 6 rum och kök. På entréplan möts du av en rymlig hall med tvätt och groventré direkt till vänster. Lite längre in finner du ett mindre badrum som är inrett med kakel och klinker, dushhörn, takdusch och kommod. Husets master bedroom finner du också på det här våningsplanet och där finns det gott om förvaringsmöjligheter. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som tillsammans bildar en samvaroyta på hela 55 kvm. Här finns det plats för såväl ett stort matbord, soffgrupp och mer därtill. Köket är stilrent inrett med en praktisk köksö och svarta vitvaror. (Klicka här för att se ritningen på köket).

När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så möts du av ett trevligt litet allrum med ett fantastiskt ljusinsläpp från husets tre takfönster. Här hittar du också tre trevliga sovrum, en stor klädkammare och ett riktigt stilfullt badrum. Badrummet är inrett med duschhörn, takdusch och kommod. 

Till huset hör en carport med islorerat förråd. Tomten är grovplanerad.

Flytta till Svedala

Svedala är en populär inflyttningsort, vackert belägen i det skånska landskapet. Här bor du nära naturen samtidigt som världen aldrig är långt borta. Just närheten till Lund, Malmö och Köpenhamn är förstås en av Svedalas stora fördelar. Men Svedala är också en liten pärla i sig. Här finns det mesta som krävs för ett välfungerande vardagsliv och händelserika helger – med flera skolor, matbutiker, gym, idrottsanläggningar och mysiga caféer. Svedala må vara litet, men här finns minsann stora möjligheter. Lugna och trygga områden lockar såklart många barnfamiljer – och Svedala är inget undantag. Med både Aggarpsskolan och Aggarpsvallens idrottsanläggning inom promenadavstånd är området som gjort för barn att upptäcka nya platser och hitta nya vänner och intressen.

Är du intresserad av det här huset?

Huset säljs i samarbete med Bjurfors. Läs mer på bjurfors.se och kontakta mäklare Gustav Cagmo ifall du vill köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma. 

 

Villa-fakta
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 167 m²
  • Pris Från 6 495 000

Kontaktpersoner

Mäklare

Gustav Cagmo

  • 0701-64 67 04